jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Abax indgår partnerskab med stor kinesisk virksomhed

Abax indgår partnerskab med stor kinesisk virksomhed

Der er stor efterspørgsel på Abax' løsninger inden for transportteknologi i hele verden. Den kinesiske kemivirksomhed, Sinochem, valgt den nordiske virksomheds telematik-produkter til at overvåge deres flåde af containertanke og tungt udstyr

Virksomheder over hele verden leder efter muligheder for at optimere deres forretning. Her er teknologi til optimering af transportområdet særligt efterspurgt i disse år. Således har en af verdens største kemi-virksomheder, kinesiske Sinochem indgået en aftale med Abax om et partnerskab for de næste tre år, hvor den norske telematikproducent leverer op til 40.000 abonnementer til Sinochem årligt.

- Kina er et vigtigt marked for os, og vi er stolte af, at Sinochem har valgt os som deres telematik-partner. Denne aftale er en vigtig, strategisk milepæl for os, og det vil styrke vores position på det kinesiske marked markant, siger Petter Quinsgaard, CEO, Abax Group, om aftalen, som Abax ser som en vigtig platform for at kunne fortsætte teknologiudviklingen inden for telematikindustrien.

- For Abax er Sinochem en fremragende partner og en fantastisk mulighed for at fortsætte med at skubbe til de teknologiske barrierer i vores branche. Nu er det op til os at levere imponerende teknologi, ligesom vores dygtige medarbejdere leverer den bedste service med den rigtige attitude, siger Bjørn Erik Helgeland, COO, Abax Group.

Abax har været til stede på det kinesiske marked siden juli 2016 med hovedkontor i Nantong City, Jiangsu. I december indgik de et strategisk partnerskab med teleselskabet China Mobile, som skal være med til at sikre den bedste base for Abax’ telematikprodukter i landet.

- Aftalen med Sinochem bekræfter, at vores teknologi og softwareløsninger er af højeste kvalitet. Vi er stolte over at have arbejdet sammen med både Sinochem og vores agent, Mr. Zhu i denne aftale. Vores fokus er nu på at levere service i verdensklasse for denne og resten af vores kunder, siger Anfinn Hammer Feng, CEO, Abax China.

-hawin

 

Om ABAX
Abax A/S ejes af Norvestor Equity A/S, som er en stor, europæisk aktør inden for salg og udvikling af elektroniske kørebøger til erhvervs- og private køretøjer. Derudover har Abax produkter inden for flådestyring og sporingsudstyr. Abax har mere end 350 ansatte og afdelinger i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Storbritannien, Holland, Polen og Kina. Virksomhedens hovedkontor ligger i Larvik.

Læs mere om datafangst

13/3 2017