jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Ambitionen om den fuldendte labelprinter

Ambitionen om den fuldendte labelprinter

Norris Print-Tech A/S lancerer nu cab's helt nyudviklede SQUIX 4 labelprinter i Danmark. SQUIX 4 skal afløse den efterhånden legendariske A4+

Udpræget modulopbygning - max fleksibilitet

Den 4"/100+ millimeter brede SQUIX-printer kan løbende udvides med let eftermontérbare options såsom cutter, opruller og halv- eller hel-automatisk etikettering i forskellige variationer.

Desuden kan brugeren som noget helt unikt frit skifte printkvalitet mellem 200/300/600 dpi.

En SQUIX konstaterer selv, hvilket printhoved, der aktuelt er monteret. En særlig center-udgave findes til de virkeligt smalle labelbaner og/eller meget tykke materialer.

Afspiller video-instruktioner

Farve-touchdisplayet kan ud over printerbetjening anvendes til at afspille f.eks. video-sekvenser for brugeren, f.eks. instruktioner i montering af labels og farvebånd eller i vedligeholdelses- og rengøringsrutiner.

SQUIX4 har standard-monteret WLAN foruden Ethernet-LAN og USB/RS-232 samt I/O-interface.

Produceret i støbt alu-chassis og med robuste, let betjente spindler til mediehåndtering er SQUIX 4 godt forberedt til selv de tungeste opgaver.

Processor- og hukomelseskraften er massiv for en labelprinter så den reagerer lynhurtigt på selv grafik- og funttunge printjobs. Endda i hastigheder helt op til 300 mm/s i 300 dpi (!)

Navnet SQUIX står for Superio, Quick, Useful, Intelligent og Xtraordinary

Læs mere på produktsiden for cab SQUIX 4.

 

Læs mere om datafangst

25/11 2016