CC indgår langtidskontrakt med Today IT

Container Centralen, CC, indgår en langtidskontrakt med Today IT, leverandør af software løsninger til Reusable Packaging Management (RPM)

Leverandøren af CC Containere, Container Centralen, har gennemført mange forandringer siden reorganisationen i 2012 hvilket har medført forbedring af services, samt bedre kundebehandling.

Today IT varetager Container Centralens skift fra CC LogLink til Avalanche, en software applikation som indeholder alle nødvendige features til administration og styring af Returnable Transport Items (RTI).

Avalanche giver CC hurtigere og nemmere administration af materiale og vil også muliggøre hurtigere rotation i pools.

- Vores kunder forventer god service, og de skal vide vi tager os godt af dem. Vi er overbevist om at de konstante forbedringer vi foretager vil gøre os i stand til at møde vores kunders forventninger. Introduktionen af Avalanche vil bidrage til den proces, siger Roel de Jong.

Han bakkes op af Tom Klein CCO fra Today IT.

- Ved at benytte Avalance fra Today IT vil styring af RTI enheder blive nemt, effektivt og tidsbesparende, siger Tom Klein.

Avalanche vil blive det centrale operational- og pool management system for CC. Det bliver implementeret gradvist, og vil være basis for udbud af nye og bedre services.

Avalanche erstatter flere systemer og bringer forbedret effektivitet via centralisering og standardisering af workflows.

-hawin

 

3/2 2014