Den nyeste generation af håndscannere

Den nyeste generation af håndscannere

Leuze electronic tilbyder med de mobile scannere IT 1910i og IT 1911i to nye serier med en til dato uopnået pålidelighed

Den industritilpassede håndscanner IT 1910i blev udviklet specielt til anvendelse under ekstreme forhold.

Takket være det specielle hus med tæthedsgrad IP 65 kan IT 1910i scanneren holde til at blive tabt på et betongulv op til 5.000 gange fra en højde på en meter og selv 50 gange fra en højde på to meter – og det ved en temperatur inden for en område fra +50°C til -30°C.

Fordelene for virksomhederne er således fordoblet: Mindre nedetid og langt lavere driftsomkostninger.

Et meget stort læsefelt i kombination med en laser-sigteanordning garanterer hurtig registrering af stregkoder og 2D-koder.

Også ved dårligt trykte eller beskadigede stregkoder sørger den uovertrufne scanning performance for højt produktivt arbejde – manuel dataindtastning er nu praktisk talt noget, der hører fortiden til.

Serie IT 1911i er den trådløse scannervariant. Den arbejder med Bluetooth klasse 1, som tillader at scanneren anvendes ved afstande på op til 100 meter fra basisstationen og forringer interferens med andre trådløse systemer.

Op til syv af disse håndscannere kan kommunikere med basisstationen, hvilket resulterer i en yderligere reduktion af de samlede driftsomkostninger.

-hawin
25/2 2014