EDI-Soft skifter navn til Consignor
CEO i Consignor, Peter Tang Thomsen, glæder sig over, at virksomheden og produktet nu får samme navn.

EDI-Soft skifter navn til Consignor

Det skaber forvirring blandt kunderne, når produktet bliver mere kendt end virksomheden. Derfor ændrer EDI-Soft nu virksomhedens navn til Consignor

I 1997 blev software platformen Consignor født i en kælder i Oslo. Virksomheden bag softwaren var EDI-Soft, som ville digitalisere transportbranchen gennem effektive softwareløsninger.

I dag 19 år senere er Consignor et af verdens mest anvendte Delivery Management system, og overskygger helt virksomhedens eget navn.

- Tilbage i 1997 skulle vi finde på et navn til virksomheden bag softwaren. Valget faldt på EDI-Soft. Et navn som passede perfekt til tidens trend: EDI. I dag er EDI mere alment kendt i branchen, og dermed ikke mindeværdigt.  På grund af softwarens enorme udbredelse, er EDI-Soft kommet helt i skyggen af sit berømte barn, Consignor. Det skaber forvirring hos kunderne. Alle kender produktet, ingen kender os. Det retter vi nu op på, ved at virksomhed og produkt får samme navn, fortæller CEO i Consignor, Peter Tang Thomsen.

Navneskiftet er også et led i ensretningen af brandet, som Consignor har arbejdet målrettet med det seneste år.

- Et strømlinet brand giver os en stærkere identitet, og er med til at gøre os klar til yderligere ekspansion. På den måde kender man os kun under ét samlet navn på nye markeder, og det harmonerer godt med vores planer om at vækste geografisk, siger Peter Tang Thomsen.

En enklere kommunikation er med til at forstærke brandet blandt Consignors stakeholdere.

Nu hedder vi det, vi er

Consignor navnet medfører enklere kommunikation hele vejen rundt, både for medarbejdere, kunder og partnere, ifølge Peter Tang Thomsen:

- Vi arbejder i, udvikler og supporterer Consignor. Partnerne understøtter Consignor og kunderne bruger Consignor. Med samme navn på virksomhed og produkt, bliver det lettere at identificere os, også for fremtidige kunder, som ønsker at finde en løsning til bedre kundeservice, lagerprocesser og fakturakontrol i forbindelse med deres forsendelser.

Der er ingen følelser forbundet med at afvikle EDI-Soft navnet.

- Det er helt uproblematisk. Vi er stolte af Consignor, og vi glæder os til, at virksomheden nu skal hedde det samme. Vi er fortsat de samme mennesker med de samme høje ambitioner og med det samme ønske om, at gøre vores kunder og partnere i stand til at følge den hastige udvikling, og fortsat anvende levering som en afgørende konkurrenceparameter, forklarer Peter Tang Thomsen.

-hawin

 

Fakta:

  • Consignor blev stiftet i 1997 og betjener i dag mere end 10.000 kunder globalt fra kontorer over det meste af verden
  • Consignor hjælper sine kunder med at forbedre kundeoplevelsen, effektivisere forsendelses processer og spare fragtomkostninger.
  • Consignor har verdens største transportørbibliotek, og kan kobles sammen med alle transportselskaber.

4/1 2016