Få mere effektivitet på arbejdspladsen

Få mere effektivitet på arbejdspladsen

ANNONCE: Effektivitet er vigtigt på enhver arbejdsplads. Hvis processerne ikke er effektive nok, vil der ikke kunne ske fremgang.

Derfor er det vigtigt at sørge for, at tingene ikke tager længere tid end højst nødvendigt, og at arbejdsopgaverne sker på den mest hurtige og hensigtsmæssige måde. Ved hjælp af automatisering og digitalisation kan du skabe effektivitet uden at gå på kompromis med hverken sikkerheden eller noget som helst andet.

Elektronisk signatur er vejen frem

Det første skridt på vejen mod mere automatisering og digitalisering på arbejdspladsen er ved at indføre e-signering. E-signeringen er en fleksibel løsning, som fungerer på alle enheder.

Du giver dine kunder såvel som dine ansatte en god oplevelse med at underskrive, og det er både en nem og sikker løsning. Med e-signering kan du nemlig forvente det højeste niveau af datapålidelighed. Dokumenterne, som er underskrevet på denne måde, er nemlig digitalt forseglet med den såkaldte blokkædeteknologi. Dette betyder, at de er beskyttet mod svindel og forfalskning, hvilket kan give dig og dem, du samarbejder med, et optimalt niveau af tryghed.

Det grønne valg

En kæmpe fordel ved den elektroniske signatur er, at det er en miljørigtig løsning. Du undgår nemlig at bruge papir, men kan få signeringen af dine dokumenter til at foregå online og elektronisk. Du gør dermed både dine kunder, dine ansatte og ikke mindst naturen en tjeneste ved at skifte til e-signering.

Gratis prøveperiode

Hvis du synes, at den digitale underskift lyder interessant og som noget for dig og din virksomhed, kan du med fordel besøge hjemmesiden scrive.com/da/ og læse mere om de forskellige løsninger og produkter. Der er mulighed for en gratis prøveperiode, så du kan få en idé om, om det er en løsning, der er ideel for dig.

Den elektroniske underskrift er et godt sted at starte, hvis du ønsker mere effektivitet, automatisering og digitalisering i din virksomhed.

 

Læs mere om datafangst

24/3 2020