jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Ny type termometerstrips viser aktuel temperatur

Ny type termometerstrips viser aktuel temperatur

Buhl & Bønsøe præsenterer nu en række nyeprodukter fra den engelske producent TMCHallcrest. Serien indeholder et bredt udvalg af temperaturindikatorer eller temperaturstrips til reversible, temperaturfølsomme materialer

Stribsene indeholder flydende krystaller, der lyser op, når den specifikke temperatur er opnået, og så er de ikke-toksiske, præcise, selvklæbende og lette at aflæse.

I modsætning til Buhl og Bønsøes irreversible temperaturstrips fra Thermax, der viser max-værdien, kan man med den nye serie fra TMCHallcrest konstant se den aktuelle temperatur på den påklistrede termometerstrip.

Princippet er kendt fra akvarier eller vintermometre, hvor en termometerstrip konstant viser temperaturen i væsken. Det samme kan disse termometerstrips, dog på et højere niveau af præcision idet afvigelsen er maksimalt en grad celsius.

En temperaturstrip til ethvert formål
Den nye serie af reversible temperaturstrips kan fås som enkeltpunktsvisning og med flere temperaturpunkter i området fra –30 til 100 grader celcius.

Det er muligt at få designet specielle strips med logo ved større mængder, til f.eks. energisparekampagner m.m.

Mange anvendelsesmuligheder
Den nye serie af temperaturindikatorer indeholder bl.a. trafiklysindikatorer, som med et grønt lys viser om en overflade er 50-70 grader celsius varm. Ved højere temperaturer lyser den rødt, ved lavere gult.

Desuden lyser ’hand hot’ indikatorerop, når temperaturen på den overflade, den sidder på, overstiger 55 grader celsius.
Det er en praktisk måde, at vise om en overflade er for varm til at røre ved i længere tid og til at se, om kølekæden er blevet brudt, Temperaturstrippen kan klistres på den vare, man ønsker at følge, og den aktuelle temperatur mellem 2-8 grader lyser op på termometerstrippen.

-lipe

 

Læs mere om datafangst

17/8 2017