jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Ny udgave af Zebra MC67

Ny udgave af Zebra MC67

Zebras mest robuste håndterminal findes nu både i en Base- og en Premium udgave

Zebra MC67 håndterminal/PDA er Zebras mest robuste mobile computer. Zebra MC67 findes nu i to udgaver, MC67 Premium og MC67 Base.

Den kendte Premium, samt den prisbillige Base-udgave til de, der ønsker funktionaliteten fra Premium-udgaven, men ikke har behov for den ekstreme robusthed.

Med Microsoft Embedded Handheld 6.5 eller Android 4.1 Jellybean (Premium) og det lysstærke men energibesparende 3.5"-display flytter kontoret ud i felten. Både i klart solskin og dårligt vejr, hvor man får desktop-lignende adgang til eksisterende funktioner og applikationer.

MC67 Premium har IP67-forsegling og droptest til gentagne 2,4 meters fald på beton gør, at man kan tabe den i vand, tabe den på gulvet og anvende den i varme, kulde, regn og sne uden at få problemer med terminalen.

MC67 Base er en prisbillig udgave, som henvender sig til dem, som har brug for MC67'erens funktionalitet, uden at have behov for den ekstreme robusthed.

Zebra MC67 er en 4G terminal med superbt kamera og GPS. Et 8MP kamera gør det muligt at fotografere dokumenter - også det med småt - og GPS'en er den bedste i klassen.

Håndterminalen er udstyret med den nyeste 2D stregkodescanner, som scanner selv vanskeligt læselige 1D/2D stregkoder. Valget mellem tre forskellige scan-engines giver optimal performance.

MC67 kan anvende tilbehør fra MC55 / MC65

 

-hawin

 

 

Zebra MC67 Premium: IP67 forseglet og droptestet til 2.4m - vælg mellem Android eller Windows
Zebra MC67 Base: IP64 forseglet og droptestet til 1,8m

Læs mere om datafangst

22/1 2016