Oracles nye logistikfunktioner effektiviserer forsyningskæderne

Oracles nye logistikfunktioner effektiviserer forsyningskæderne

Nye funktioner i Oracles Cloudbaserede SCM-platform hjælper kunderne med at reducere omkostningerne, forbedre nøjagtigheden, automatisere overholdelse af lovgivningen og øge fleksibiliteten

For at hjælpe organisationer med at øge effektiviteten af globale forsyningskæder introducerer Oracle nye logistikfunktioner inden for Oracle Fusion Cloud Supply Chain Management (SCM) & Manufacturing.

Opdateringerne til Oracle Transportation Management (OTM) og Oracle Global Trade Management (GTM), der er en del af Oracle Cloud SCM, hjælper endvidere kunderne med at reducere omkostningerne, forbedre nøjagtigheden, automatisere overholdelse af lovgivningen og øge fleksibiliteten i logistikken.

Den seneste tids ophobning af forsinkelser i havne og skibsfart, svingende brændstofomkostninger og skiftende handelsregler, kan godt virke overvæledende på logistiklederne, samtidig med at de også skal være på forkant med bestræbelserne på at reducere CO2-emissionerne fra varer under transport.

Det hænder at organisationer, der ikke har fleksible logistikprocesser på plads vælter disse forsinkelser og omkostninger over på deres kunder.

- De sidste par år har testet fleksibiliteten i de globale logistikoperationer, og mange organisationer har kæmpet for at holde trit med det skiftende marked, siger Derek Gittoes, vicepræsident for produktstrategi for supply chain management hos Oracle.

- Med Oracle Transportation Management og Oracle Global Trade Management kan organisationer hurtigt tilpasse sig ændringer i deres forsyningskæde og logistiknetværk. Oracles selvopdaterende platform giver kunderne adgang til løbende innovation, da nye funktioner tilføjes hver 90. dag uden driftsforstyrrelser.

De nye funktioner i Oracle Transportation Management og Oracle Global Trade Management omfatter bl.a:

  • Automatiseret kvalifikation af handelsaftaler: Hjælper kunderne med at validere oprindelsescertifikater, reducere toldsatser og komme ind på nye markeder. Med et grundigt overblik over materialelisten giver Trade Agreement Qualification kunderne mulighed for at overholde arbejdsmarkedsreglerne og bevise, hvor varerne er produceret via kontrollerbare optegnelser.
  • Nye Oracle Logistics Digital Assistant-funktioner: Giver brugerne mulighed for at få indsigt i status for deres forsendelser med enkle stemmekommandoer. Med den indbyggede Logistics Digital Assistant kan brugerne hurtigt finde svar på deres spørgsmål.
  • Forbedrede Workbenches: Giver brugerne mulighed for at kombinere data fra flere kilder i én enkelt visning for at strømline driften og forbedre beslutningstagningen. Nye skabeloner til chaufførstyring, dokplanlægning, arbejdsopgaver, forsendelse, spotbud og screening af begrænsede parter gør det muligt for brugerne at styre specifikke logistikprocesser mere effektivt.
  • Ny Oracle Transportation Management Mobile App: Gør det muligt for kunderne at sende opgaver til chauffører, registrere ankomst- og afgangshændelser og kommunikere status under transport og oplysninger om placering. Den meget konfigurérbare og intuitive app synkroniserer offline app-data og giver brugerne mulighed for at udføre opgaver effektivt, uanset hvor de er.
  • ETA-forudsigelser med maskinlæring: Giver opdateringer i realtid og sporing af forsendelser for at skabe præcise forudsigelser af ankomsttider baseret på en kundes unikke forretningsaktiviteter.

Med mere præcise ETA-forudsigelser kan kunderne hurtigt træffe foranstaltninger til at omdirigere forsendelser og dermed øge den operationelle effektivitet.

Virksomheden, 1-800 Flowers, har en meget kompleks forsyningskæde og transportplan med fokus på high end-gaver og en strategisk prioritet om at levere en uovertruffen kundeoplevelse gennem operationel excellence.

- Vores mål var standardisering, skaleringsmuligheder, omkostningsbesparelser, synlighed og rapportering. Efter nogle undersøgelser besluttede vi os hurtigt for Oracle til transportstyring og lagerstyring. Vi var i stand til at opstarte OTM på vores største brand på 12 uger. Det forbedrede vores proaktivitet og gav vores teams den nødvendige synlighed til at skabe bedre rettidighed. Vi er meget tilfredse med vores valg, og vores beslutning er blevet bekræftet af vores resultater mange gange, siger Don La France, vice president, enterprise logistics and supply chain solutions, 1800 Flowers.

Oracle Cloud SCM hjælper organisationer med at forbinde supply chain-processer problemfrit og hurtigt reagere på skiftende efterspørgsel, udbud og markedsforhold.

Med nye funktioner, der tilføjes hvert kvartal, hjælper Oracle Cloud SCM-kunderne med at skabe et modstandsdygtigt forsyningsnetværk med processer, der foregriber forandringerne. 

-hawin

 

 

27/1 2023