Partner på højt niveau

Partner på højt niveau

Leverandøren af labelprintere og andre print- og projektløsninger, Norris Print-Tech, er udnævnt til Zebra Premier Partner

Forsyning af varer og paller med labels udgør en vigtig del af logistikprocesserne på lageret. Det kræver pålidelige labelprintere.

Uanset løsningen og uanset, om der er tale om erhvervelse af nye printere eller servicering af de eksisterende, har Norris Print-Tech med sin portefølje af labelprintere fat i den lange ende. Nu er leverandøren atter blevet Zebra partner på højeste niveau.

I 2013 er Norris Print-Tech blevet udnævnt til Zebra Premier Partner - det højeste niveau blandt Zebras partnere på verdensplan.

Denne partner-status har Norris Print-Tech nu ligeledes opnået for 2014 som de eneste i Danmark.

Det er fra Zebra Technologies’ side en klar anerkendelse af mange års solidt arbejde med Zebra labelprintere og en bekræftelse på, at Norris Print-Tech er kompetencecentret i Danmark på Zebra printerløsninger.

Det gælder både presales og aftersales arbejdet, hvadenten det drejer sig om printerteknik, forbrugsmaterialer eller softwaremæssige spørgsmål.

Norris Print-Tech har ligeledes gennem en række år opretholdt en unik position i Danmark som Full Zebra Authorised Service Provider (ZASP), dvs. servicering af Zebra printløsninger på højeste tekniske og softwaremæssige niveau.

Med denne stærke kompetence-profil forventer Norris Print-Tech at øge vækst og markedsandel i de kommende år som den naturlige samarbejdspartner i Danmark på Zebra labelprintløsninger.

-hawin

 

15/4 2014