Rigtig Kaffe får hjælp med dynamiske priser i showroom

Rigtig Kaffe får hjælp med dynamiske priser i showroom

Danmarks største forhandler af espressomaskiner, rigtigkaffe.dk, der netop har vundet den tredje Gazelle-pris, er flyttet fra Skanderborg til nye lokaler i Tilst. I et nyt og moderne showroom kan kunderne prøvesmage og se mere end 100 espressomaskiner. For at kunden altid får vist den rigtige pris på maskinen, har man opsat digitale prisskilte, så priserne hurtigt kan blive opdateret

Rigtig Kaffe er det største specialisthus inden for espressomaskiner, kaffekværne, baristaudstyr og hele kaffebønner. Webshoppen blev etableret i 2009 og har nu udvidet med et stort og moderne showroom i Tilst.

Her bliver kunderne budt på en kaffeoplevelse udover det sædvanlige. Der er udstillet mere end 100 forskellige espressomaskiner i showroomet, som kunderne kan få demonstreret og prøvesmage kaffen, før de køber.

Udvalget hos Rigtig Kaffe henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, som ønsker en ekstra god kop kaffe eller espresso. Siden webshoppens start har virksomheden fået Børsens fornemme Gazelle-pris tre gange, senest i år 2022.

Der er investeret mange penge i det nye showroom med målet om at gøre det muligt for kunderne at afprøve det store sortiment og skabe et professionelt og moderne udtryk overfor kunderne.

Udvalget af maskiner i showroomet er nøje udvalgt efter mange år i branchen, og de tilbyder maskiner i alle prisklasser. På den måde er der altid noget for enhver smag.

Opdaterede priser i et omskifteligt marked
Hos Rigtig Kaffe vidste man godt, at de hurtigt skiftende priser ville blive en udfordring i showroomet, og derfor valgte man allerede fra start at kontakte Delfi Technologies for at implementere digitale prisskilte.

Rigtig Kaffe har mere end 5.000 produkter i sortimentet på webshoppen. Selvom det kun er udvalgte produkter, som er udstillet i showroomet, gav det rigtig god mening for virksomheden at implementere digitale prisskilte.

Priserne hos konkurrenterne bliver nemlig nøje overvåget for at sikre, at Rigtig Kaffe altid kan tilbyde kunden den bedste pris.

Det er derfor en stor opgave at holde webshoppens og showroomets priser opdaterede, uden brugen af digitale skilte.

- Vi arbejder i et marked, hvor priserne hele tiden ændrer sig. Digitale prisskilte giver vores rådgivere i showroomet en enorm tryghed, når de står sammen med en kunde. Her ved de altid, at priserne på espressomaskinerne er 100% opdaterede, fortæller Anne Dorthe Melballe, der er direktør hos Rigtig Kaffe A/S.

Et udtryk der matcher identiteten
For Rigtig Kaffe har det været helt afgørende, at man har været en del af designprocessen af skiltenes layout, så de matcher resten af virksomhedens identitet.

Med den store investering i showroomet, var det særligt vigtigt, at man kunne følge den moderne stil helt til dørs gennem brugen af digitale prisskilte.

Foruden designudtrykket har Rigtig Kaffe, med de digitale skilte, også mulighed for at fremvise forskellige tilbehørspakker til espressomaskinerne. Det kan f.eks. være plejeprodukter, tilbehør eller kaffebønner, hvilket man nu fremviser klart og tydeligt, og derved har bedre forudsætninger for at lave mersalg og tilbyde kunderne de helt rette produkter.

På skiltene ved kaffebønner viser man i øvrigt forskellige mængder og priser ved f.eks. 500 gram, et kilo og tre kilo. Så kan kunderne og rådgiverne nemt og hurtigt se besparelserne ved at købe en større mængde.

- Vi har investeret rigtig mange penge i et topmoderne og lækkert showroom med mere end 100 espressomaskiner udstillet. Derfor er det rigtig vigtigt for os, at prisskiltene også har et moderne og professionelt udtryk, siger Anne Dorthe Melballe.

Skiltene er koblet op på Rigtig Kaffes webshop, så når man ændrer en pris eller information her, ændres skiltet i showroomet sig tilsvarende inden for få sekunder.

Ændringen sker ved hjælp af en trådløs antenne, som er koblet op på Delfis cloud software. Med Delfis app Breece Go, kan medarbejderne let tilknytte skilte til produkterne ved at scanne produktets og skiltets stregkode.

Dertil kan man også vælge imellem forskellige layouts til skiltene, som Rigtig Kaffe selv kan designe i Delfis webdesigner.

-hawin

Om Delfi Technologies
Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

27/1 2023