jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Still digitaliserer tilsyn med truckflåden

Still digitaliserer tilsyn med truckflåden

App'en PreOp fra Still gør det muligt at lave tilsyn på alle trucks uanset fabrikatet

Gaffeltrucks er en af de maskiner, der forholdsmæssigt set er involveret i flest ulykker på arbejdspladser. Dagligt kommer personer til skade i truckulykker på grund af blandt andet kollisioner, forkert anvendelse og ved, at trucken vælter.

Mange virksomheder anvender i dag forskellige tiltag for at øge medarbejdernes sikkerhed. Et af disse tiltag er at udføre daglige tilsyn på internt transportmateriel som modvægtstrucks og lagermateriel før hvert arbejdsskift.

Tidligere har tilsyn på truckflåden været meget tidskrævende og registreret manuelt på papir. Nu kan tilsynet overlades til Still PreOp, som etablerer nye standarder for adgangskontrol, tilgængelighed, klarhed, brugervenlighed og grafisk illustration.

App’en gør det muligt for truckførere at udføre tilsynet på den aktuelle truck, inden kørslen kan begynde. Og app'en giver et klart overblik over de udførte tilsyn og eventuelle skader. Alle maskiner er oprettet i webportalen, og man betaler kun for de kontrollerede trucks uanset fabrikat og model.

Webportalen giver også virksomhedens truckansvarlige mulighed for at skræddersy tilsynet og registreringerne efter lokale forhold. Dermed sikres truckflådens levetid og en optimal truckanvendelse. Still PreOp giver den truckansvarlige overblik over den samlede truckflåde i døgndrift via en brugervenlig webportal.

Fremgangsmåden er enkel. Ved hjælp af den brugervenlige app udfører truckføreren nemt tilsynet på trucken med nogle få tryk og kan dokumentere eventuelle skader med tekst/tal og billeder. App’en er tilgængelig via App Store og Google Play.

Still tilbyder skræddersyede interne logistikløsninger på verdensplan og virkeliggør det intelligente samspil mellem gaffeltrucks og lagerteknik, software, tjenesteydelser og service. Det, som firmaets grundlægger Hans Still satte i værk med stor kreativitet, iværksætterånd og kvalitet i 1920, udviklede sig hurtigt til et stærkt verdenskendt brand.

-hawin

Læs mere om datafangst

16/6 2017