Stor vækst i Danske Shipping- og Havnevirksomheder

Stor vækst i Danske Shipping- og Havnevirksomheder

Det globale shippingfirma, Inchcape Shipping Services har etableret sig i Danmark med operation fra kontoret i Frederikshavn. De har samtidig meldt sig ind i DI og Danske Shipping- og Havnevirksomheder og DI, som dermed runder 120 medlemsvirksomheder

I 2021 er der allerede kommet 7 nye medlemmer til, heriblandt altså Inchcape Shipping Services, foruden store virksomheder som Aalborg Portland, TripleNine og Stema Shipping.

Danske Shipping- og Havnevirksomheders formand Klaus G. Andersen, adm. dir. i Fredericia Shipping, udtaler:

-Vi startede Danske Shipping- og Havnevirksomheder med 105 medlemmer ved indgangen til 2020, så det er glædeligt, at vi vokser markant. Det må jo være bevis på, at vi gør noget rigtigt, og at det var det helt rigtige valg at danne Danske Shipping- og Havnevirksomheder. Det glæder mig særligt, at de nye medlemmer er alt fra rene shippingfirmaer og mæglere til store areallejere på havne - altså hele spektret af foreningen.

Danske Shipping- og Havnevirksomheder repræsenterer de mange private shipping- og havnevirksomheder, som beskæftiger sig med søtransport og driver forretning omkring og på de danske havne.

-lipe

Læs mere om havne

29/9 2021