Aditro Logitics åbner nyt kæmpe lager med hjælp fra Consignor

Aditro Logitics åbner nyt kæmpe lager med hjælp fra Consignor

3 PL aktør, Aditro Logistics, står over for åbningen af deres nye lager i Stockholm. Siden 2008 har de åbnet fire kæmpe lagre i Norden. Consignor støtter Aditro Logistics’ kraftige ekspansion.

Aditro Logistics er Nordens største transportøruafhængige 3PL aktør.

På deres kundeliste findes virksomheder som f.eks. Björn Borg, Lexington, Cervera, Hemtex, Silva og Venue Retail Group.
Aditro Logistics bruger Consignor som Delivery Management system, fordi platformen understøtter deres ekspansive vækststrategi, fortæller Fredrik Krysén, Transport Director i Aditro Logistics:

- Med verdens største transportørbibliotek tilgængeligt i Consignor platformen kan vi nemt og hurtigt vælge den transportør, vi har brug for eller tilføje nye transportører i takt med vores ekspansion. Funktionaliteten, driftssikkerheden og udskrivningshastigheden i Consignor giver os et solidt leveringsfundament, hvor vi ikke taber penge på nedetid eller langsom print af labels.

Aditro Logistics har integreret Consignor On-premises på deres lagre. Det vil sige en fuldautomatisk udgave af Consignor integreret mod Aditro Logistics’ systemer: blandt andet Jeeves, Astro WMS og Ongoing WMS.

Aditro Logitics bruger Consignor Portal til kontrol og opfølgning af forsendelser samt Scan App til forbedret track & trace. Portalen er en skybaseret tjeneste, der opdateres med tracking informationer genereret fra transportørerne selv eller fra Consignors gratis scanningsværktøj, Scan App.

I tillæg giver Aditro Logistics de kunder, som har behov for det, muligheden for selv at booke returforsendelser direkte i Consignors webinterface, Consignor Ticket. Consignor understøtter ikke kun Aditro Logistics ekspansion.

Kunder og partnere mærker også fordelene ved, at Aditro Logistics bruger Consignor som Delivery Management system.

Samarbejde til gavn for kunder og partnere
Fordelene i samarbejdet mellem Aditro Logistics og Consignor mærkes hos begge virksomheder.

- Vores kunder oplever, at der er færre fejl i leveringer pga. bedre sporing og kontrol med Consignor samt en højere leveringshastighed. Transportørerne er glade for, at vi bruger Consignor. Da vi dermed kan håndtere deres krav om opdaterede ruter, formater, produkter, validering osv. Det betyder, at transportører ikke behøver at vente på os, og at vi ikke sender til forkerte adresser, siger Fredrik Krysén.

Consignor er også glade for samarbejdet med Aditro Logistics. Mattias Gredenhag, VP International Sales i Consignor, fortæller:

- Vi er stolte over, at Aditro Logistics bruger os som Delivery Management leverandør og partner. Vores samarbejde er langsigtet og videreudvikler Consignor platformen, da vi konstant udvikler og forbedrer platformen i henhold til både Aditro Logistics’ og vore andre kunders ønsker. Og det kommer både Aditro Logistics’ samt Consignors partnere og kunder til gode.


-mklarlund

28/4 2016