Automatisering af produktionsenheder betaler sig

Automatisering af produktionsenheder betaler sig

Det familieejede DS Gruppen har netop offentliggjort årsregnskabet for perioden 1/7-16 til 30/6-17. Regnskabet viser en samlet omsætning i gruppens selskaber på 1.318,6 millioner kroner og et nettoresultat på 64,4 millioner kroner

- Vi kan producere i Danmark. Vi har satset hårdt på øget automatisering og industrialisering af koncernens produktionsenheder og vores målrettede indsats har lønnet sig – jeg er ganske godt tilfreds med årsresultatet for DS koncernens selskaber.

Sådan siger koncerndirektør DS Gruppen, Mads Møller Hansen.

Det familieejede DS Gruppen har netop offentliggjort årsregnskabet for perioden 1/7-16 til 30/6-17. Regnskabet viser en samlet omsætning i gruppens selskaber på 1.318,6 mio. kr. og et nettoresultat på 64,4 mio. kr.

Mads Møller Hansen betegner årets regnskab som tilfredsstillende:

- Vi er tilfredse med resultaterne i vores selskaber. Vi har haft en pæn fremgang i alle selskaberne og vores afdeling DS Flexhal har tilmed udvidet med ny kontor på Sjælland. De gode resultater er opnået via en stærk ledelse i de enkelte selskaber, en målrettet indsats af vores medarbejdere og en strategisk optimering af produktionen samtidig med, at der har været en god økonomisk udvikling i byggebranchen.

Danmark ender som transitland, hvis ikke vi tør satse på dansk produktion

- Vi skal turde satse på dansk produktion – ellers ender Danmark som transitland for Tyskland og resten af Norden, udtaler Mads Møller Hansen.

Han fortsætter:

- I DS koncernen har vi, i de seneste år, investeret massivt i automatisering og modernisering af koncernens produktionsenheder. Vi vil gerne gå forrest i en øget industrialisering af byggebranchen ved konstant at fokusere på optimering af produktionsflow og effektivisering af arbejdsprocesser, så vi kan bevare og fremtidssikre danske arbejdspladser.

- Vi er danske, vi er vokset af den jyske muld og selvom vi har afdelinger i udlandet, foregår hovedparten af vores produktion i Danmark og det er vi rigtig stolte af, fortæller Mads Møller Hansen, der står i spidsen for det snart 50 år gamle familieselskab.

- En af forudsætningerne for at fastholde vores produktion i Danmark, er at vi konstant investerer i udvikling af vores produktionsanlæg. En anden meget vigtig forudsætning er, at vi kontinuerligt kan tiltrække den rigtige arbejdskraft. Vi har både brug for de medarbejdere, der kan bruge hænderne og dem, der kan bruge hovedet. Vores stab består af lige dele faglærte og ufaglærte medarbejdere og det er ikke mindst deres fælles indsats, der bidrager til årets positive resultat.­

Strategien har båret frugt

Koncerndirektøren udtaler desuden, at man i første kvartal af indeværende regnskabsår har realiseret en tilfredsstillende udvikling i de finansielle resultater både i forhold til budget samt i forhold til sidste årsregnskab.

Koncernens samlede aktiver udgør 657 mio. kr. og med en egenkapital på 254 mio. kr., er koncernen således særdeles velkonsolideret. Koncernen beskæftiger ca. 500 ansatte.

 

29/11 2017