Crescendo sælger to logistikejendomme til Pareto Securities
Lageret i Viborg.

Crescendo sælger to logistikejendomme til Pareto Securities

Investeringsbanken Pareto Securities har for nyligt gennemført køb af to logistikejendomme fra investeringsselskabet Crescendo

To større logistikejendomme i Jylland skifter hænder, når kommanditselskaberne bag to ejendomme i Horsens og Viborg sælger til projektselskaber etableret af den nordiske investeringsbank Pareto Securities. Crescendo og medinvestorerne i de to K/S’er har ejet ejendommene gennem en årrække og har løbende udviklet ejendommene.

Ejendommen Orionvej 18 i Horsens på 17.500 kvm. er udlejet til møbellogistikvirksomheden LGT Logistics A/S. Crescendo erhvervede ejendommen i 2001 for investorerne i K/S Transportcenter Horsens. Crescendo har stået for en større tilbygning af ejendommen, som færdiggøres 1. april 2018 - samtidig med overdragelsen – og bringer det samlede areal op på knap 27.000 kvadratmeter.

Ejendommen Gl. Skivevej 70 i Viborg på ca. 28.500 kvadratmeter er udlejet til isenkramgrossisten F&H of Scandinavia. Crescendo erhvervede ejendommen i 2004 for investorerne i K/S Gl. Skivevej, Viborg og kommanditselskabet har siden udvidet ejendommen tre gange i samarbejde med lejer, senest i 2017.

Den samlede købspris for de i alt 54.000 kvadratmeter er opgjort til omkring 300 millioner kroner. Begge ejendomme er købt efter indgåelse af nye lange lejekontrakter med henholdsvis LGT og F&H, som er markedsledende i Norden indenfor sin industri.

- Vi og vores medinvestorer i de to K/S’er har været glade for at eje og drive de to ejendomme i en årrække, siger direktør Bo Helligsøe fra Crescendo og fortsætter:

- Vi er jo langsigtede investorer, men en gang imellem kan man godt tage et stik hjem, og det har vi valgt at gøre i disse to tilfælde. Og selv om der ikke er et prisskilt på, så er alle vores ejendomme jo i princippet til salg, til den rigtige pris.

Pareto Securities ser et forsat potentiale i det danske ejendomsmarked, hvor mulighederne for ekstern finansiering er fordelagtige og prissætningen stadig vurderes attraktiv sammenholdt med resten af Norden og Kontinentaleuropa.

- Vi er tilfredse med de to gennemførte transaktioner, som understøtter vores strategi og fokus i Danmark, herunder i logistiksegmentet, hvor de underliggende makroøkonomiske drivere sammenholdt med lange uopsigelige lejekontraker skaber grundlag for attraktive langsigtede afkast, siger Frederik Kock, partner og ansvarlig for Pareto Securities’ danske ejendomsaktiviteter.

-hawin

 

12/3 2018