ELP bliver til Skanlog

Skanlog overtager ved årsskiftet aktiviteten i Elbo Logistik-Partner A/S, ELP, og styrker dermed sin position som nordisk logistikudbyder

ELP blev grundlagt i 2001 og har siden leveret lager- og logistikservices ud fra sin centrale placering i trekantsområdet.

Målsætningen med at bringe de to virksomheder sammen er, at stå endnu stærkere i markedet for supply chain services og generelt udvide fleksibilitet, service- og produktporteføljen til gavn for såvel eksisterende som nye kunder.

Aktiviteten og den gode service på Europavej 18 fortsætter uændret med samme hold bag – blot nu med en ekstra dimension i form af den Nordiske tilknytning i Skanlog.

ELP’s tidligere ejer Kim Thorstein-Nielsen fortsætter i en nyetableret rolle i Skanlog som regionschef Vest og bliver en vigtig del af den fortsatte udvikling af Skanlog.

-hawin

 

Fakta om Skanlog:

Skanlog er en ledende logistikudbyder i Norden med 15 strategisk godt placerede lagre. Selskabet tilbyder komplette logistikløsninger tilpasset markedskrav.

Skanlog er familieejet med hovedsæde i Glostrup og har en årlig omsætning på ca. 700 Millioner DKK og i alt ca. 500 medarbejdere.

Læs mere om lagerhoteller

13/12 2016