FK Distribution bygger nyt

FK Distribution bygger nyt

Entreprenøren Dansk Halbyggeri skaber pladsi Tilst til pakning og omdeling af reklamer fra de mange kunder, som Postnord har fravalgt

Det har givet travlhed og store pladsproblemer hos FK Distribution i Tilst, at Postnord fra årsskiftet ikke længere vil omdele reklamer. Nogle kunder har allerede flyttet deres aktiviteter til FK Distribution, mens et endnu ukendt antal kunder støder til efter 1. januar.

- Det har været helt naturligt for kunderne at henvende sig til os, så vi forventer en stor forbedring af vores forretning. Men vi har været nødt til flytte vores reservedele til pakkemaskiner til lejede lagerlokaler langt væk for at få plads til de nye kunder. Med det nye byggeri får vi igen plads til det hele, forklarer Claus Dybdahl, logistikdirektør i FK Distribution.

Den nye lagerhal bliver både isoleret og opvarmet. Byggeriet er i fuld gang og afsluttes midt i januar, så FK Distribution for alvor bliver i stand til at håndtere reklamerne for de mange nye kunder. De 642 kvadratmeter opføres i totalentreprise af Dansk Halbyggeri, som blandt andet blev valgt på god kemi.

- Prisen var god, og de mennesker, vi har med at gøre hos Dansk Halbyggeri, synes vi godt om, siger Claus Dybdahl.

-lipe

27/11 2017