Freja forlænger samarbejdet med Logicenters

Freja forlænger samarbejdet med Logicenters

Freja Transport & Logistics har været i ejendommen i Høje-Taastrup siden 2004. En ny lejeaftale der forlænger Logicenters og Frejas samarbejde i yderligere 15 år er nu underskrevet. Derudover får ejendommen nye opgraderinger

Lejeaftalen mellem bygningsejeren Logicenters og lejeren Freja er nu blevet forlænget. Siden 2004 har transport og logistikvirksomheden lejet ejendommen, beliggende i Høje-Taastrup. Den nye aftale indebærer at Freja vil fortsætte i ejendommen indtil 2033.

Derudover vil en del af den 15.929 kvadratmeter store lagerhal blive opgraderet til at håndtere farmaceutiske varer. Heriblandt installeres nyt varme og køle anlæg.

Ejendommen er placeret på Litauen Allé 6 I Høje-Taastrups TransportCenter, 15 kilometer fra København. Freja Transport & Logistics A/S leverer og opbevarer varer, heriblandt farmaceutiske, for kunder der stiller store krav til transport og lagerlogistik. Endvidere er anlægget et af Frejas internationale crossdock lokationer i Danmark.

- Freja er en af Logicenters nøglekunder, hvorfor vi er ekstremt stolte over at samarbejdet nu forlænges. Vi stræber efter at være en strategisk partner for vores lejere og forstår vigtigheden i at tilbyde fleksible og moderne ejendomme, hvorfor
vi nu også opgraderer ejendommen som Freja benytter, fortæller Mikael Sahlin Olesen, Asset Manager at Logicenters.

- Vi har altid været rigtig glade og stolte af denne location, og da ca. 6.000 kvadratmeter logistiklager skal opgraderes til farmaceutisk logistik giver det rigtig god mening, at indgå denne aftale med Logicenters. En ejer vi altid har haft et godt og udviklende samarbejde med, og i den 15-årige aftale er indbygget en exitklausul der giver os de frihedsgrader vi som en koncern i vækst altid søger og ønsker afdækket, fortæller Freja Danmarks CEO Ulrik Rasmussen.

-hawin

1/11 2018