Jesper Bejstrup direktør for Prime Cargo

Jesper Bejstrup direktør for Prime Cargo

Transport og logistikvirksomheden Prime Cargo har pr. 1. maj udnævnt Jesper Bejstrup til Group CEO, hvor han afløser Morten Høgsberg Nielsen

Jesper Bejstrup har siden 2013 været Group CFO hos Prime Cargo A/S og har siden 2001 arbejdet i forskellige roller i transport- og logistikindustrien. Han udtaler:

- Det er med stor begejstring, at jeg overtager ansvaret som CEO for Prime Cargo, og jeg ser frem til sammen med vores dygtige medarbejdere at fortsætte Prime Cargo’s udvikling og skabe de mest værdiskabende logistikløsninger for vores kunder.

Den fratrådte direktør, Morten Nielsen, siger om sin afløser:

- Jesper og jeg har arbejdet sammen side om side hos Prime Cargo A/S de sidste 4 år, og han har et indgående kendskab til virksomheden, dens kultur og medarbejdere, og det er med min fulde opbakning, at jeg overlader roret til Jesper.

Prime Cargo er en international speditørvirksomhed med base i Kolding, men med egne kontorer i både København, Stettin, Chicago, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Qingdao, Xiamen, Shenzhen og Ningbo, og agentnet i resten af verden.

-lipe

Læs mere om lagerhoteller

26/6 2017