Nu vil Also også til Danmark - med Bring(Foto: Aksel Jermstad)

Nu vil Also også til Danmark - med Bring

Siden årsskiftet har Bring været den eneste logistikleverandør for ALSO's leverancer i Norden. Efter flere års samarbejde i Sverige og Norge, udvider ALSO nu samarbejdet med Bring, så det også gælder ALSOs danske volumener

Leverandøren af teknologi og serviceydelser til ICT-industrien, ALSO, udvider samarbejdet med Bring, så det også gælder leveringer i Danmark.

- Vi har samarbejdet med Bring i både Norge og Sverige i mange år, og ser Bring som en fleksibel og tillidsfuld samarbejdspartner. De seneste år har vi fulgt en positiv udvikling hos Bring, der har investeret massivt i deres netværk.

- Bring lever op til vores ønsker og krav til en bæredygtig samarbejdspartner, samtidig med at de ikke går på kompromis med kvaliteten, siger, Claus Holbæk Pedersen, Claus Holbæk Pedersen, Logistic Manager i ALSO.

- Vi har de seneste år haft stor fokus på at reducere vores udledning og gå over til fossilfrie køretøjer. Det føles derfor godt, at ALSO vælger at udvide samarbejdet med os, og at de værdsætter vores bæredygtighedsfokus i så høj grad, siger Mona Zuko, Salgs- og Marketingdirektør i E-handel og Logistik hos Bring.

Lige nu leverer logistikvirksomheden med elbiler til en million danskere, og sigter mod kun at tilbyde udledningsfrie leveringer i Danmark i 2025.

-hawin

24/1 2023