Ny Head of Finance hos Nagel Nordics

Ny Head of Finance hos Nagel Nordics

Ole Brødsgaard har med virkning fra 1. januar 2019 overtaget funktionen som Head of Finance i Nagel Nordics

Med ansættelse af Ole Brødsgaard er vi lykkedes med, at udvide Nagel-Groups skandinaviske ledelse med en dygtig og løsningsorienteret logistiker og strateg, som ud over et indgående driftskendskab også kan bidrage med mangeårig ledelseserfaring.

Senest har Ole Brødsgaard virket som Partner hos Basico P/S og efter 2015 som CEO hos OBR Consult. Ole Brødsgaard har haft ledende funktioner hos Mærsk Gruppen fra 2002-2008 (Mærsk Logistiks Int./Mærsk Sealand/Rotrex), DanSolar fra 2009-2013 samt Vestas Technology R&D i 2010.

Ole Brødgaard er 50 år, gift og far til tre. Han er bosiddende i Bagsværd ved København. Som Head of Finance overtager han det overordnede ansvar for Finance Department i Nagel Nordics med reference til administrerende direktør for Nagel Nordics, Kim Hedegaard Sørensen.

-hawin

 

Fakta om Nagel Nordics

Nagel Danmark har hovedkontor i Padborg tæt på den dansk-tyske grænse og beskæftiger sig med internationale trafikker til og fra Skandinavien. Nagel Liller har specialiseret sig i nationale distributions- og lagerløsninger til levnedsmiddelindustrien inden for alle temperaturområder - fra tørgods til frosne fødevarer. Virksomheden har omkring 300 medarbejdere på adresserne i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov. Nagel Sverige blev etableret i 1993 og er placeret i det sydvestlige Malmö, som takket være Øresundsbroen betegnes som „porten til fastlandet“.

Læs mere om lagerhoteller

10/1 2019
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.