Ny mand i førersædet hos Dachser

Ny mand i førersædet hos Dachser

Den 1 . januar 2018 overtog Peter Hut stillingen som General Manager European Logistics Hvidovre hos Dachser Denmark A/S. Han afløser René Sidor, der er tiltrådt stillingen som Managing Director for Dachser Nordic A/S.

Peter Hut (38) har en kandidatgrad i International Business Development fra Syddansk Universitet og har tilegnet sig en bred vifte af erfaring inden for transportsektoren. Senest kommer han fra stillingen som Branch Manager for Dachser Sweden AB i Göteborg, som også fungerer som hovedsæde i Sverige.

I 16 år har Dachser været Peter Huts arbejdsplads, både i ind- og udland. Peter, der har sit ophav i den jyske muld, begyndte sin karriere hos Dachser i Kolding i 2002. Efter endt uddannelse bød muligheden sig for at blive en del af hovedsædet hos Dachser i Kempten i en stilling som Country Support Nordic. Den sydtyske by blev hans hjem i tre år, hvorefter Danmark igen kaldte.

Dachser havde opkøbt A/S Ove Haugsted, og som led i udviklingen af Hvidovre-filialen blev han tilbudt stillingen som Quality Manager i 2006. Her skulle han være med til at støtte udviklingen ved at optimere og styrke de nye strukturer og processer i overgangen fra Haugsted til Dachser.

I 2008 blev stillingen udvidet til at gælde for hele Skandinavien, hvorfor han som Quality Manager Nordic bidrog til udviklingen af kontorerne i Norge og Sverige.

I 2014 kunne Dachser slå dørene op til en ny filial i Göteborg, og her med Peter ved roret som Branch Manager. Den svenske filial på Arendals Allé 5 i Göteborg omfatter en 1.750 kvadratmeter stor omlastningshal med 15 porte samt 850 kvadratmeter kontorlokaler – en kæmpe investering for Dachser i Skandinavien. Resultatet har været yderligere vækst for Dachser i Sverige, og i 2016 kunne Peter og resten af Dachser glæde sig over et flot turn-around for hele Dachser Sweden AB.

Den 1. januar 2018 er Peter endnu en gang hjemvendt til Danmark og afløser nu René Sidor (61) som General Manager European Logistics for Dachser Denmark A/S i Hvidovre. René har haft positionen siden 1. juli 2014, men er nu tiltrådt stillingen som Managing Director for Dachser Nordic.

- Peter har leveret enestående resultater i Sverige i sin tid som Branch Manager i Stockholm og Göteborg. Han har været med til at styrke de svenske teams og skabe holdbare resultater for Sverige. Han er god til at implementere forandringsstrategier, og han har en evne at skabe en tilpasningsdygtig og effektiv organisation. Jeg er sikker på, at vores filial i Hvidovre vil være i gode hænder hos ham som General Manager, siger René Sidor.

Nordens eksistens på Dachser-landkortet har udvidet den verdensomspændende logistik-koncerns europæiske netværk og servicemuligheder. I dag eksisterer der i alt otte filialer i Skandinavien. Dachser Nordic har over 400 medarbejdere fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Heraf er ca. 120 medarbejdere beskæftiget på hovedkontoret i Hvidovre og ca. 85 medarbejdere beskæftiget i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik.

 

Fakta:

Peter Douwe Hut

Født: 1979

Uddannelse: Cand.merc i International Business Development ved Syddansk Universitet i 2004

Karriere: 2002-2004 ansat som studiemedhjælper hos Dachser i Kolding.

2004-2006: Country support Nordic, Dachser HQ i Kempten

2006-2008: Quality Manager Hvidovre, Dachser Denmark.

2008-2013: Quality Manager Nordic, Dachser Nordic

2013-2014: Interim Branch Manager Stockholm, Dachser Sweden.

2014-2017: Branch Manager Göteborg, Dachser Sweden.

2018-: General Manager Hvidovre, Dachser Denmark .

 

 

Læs mere om lagerhoteller

18/1 2018
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed