Oline bliver til Ejendomstorvet
Det nye navn giver ejendomstorvet bedre mulighed for at nå ud til nye målgrupper, siger adm. direktør Simon B. Skou

Oline bliver til Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk er valgt som nyt navn for erhvervsmæglernes fælles portal med erhvervslokaler og ejendomme.

Oline.dk har hidtil været navnet for portalen, som med over 10.000 lokaler og ejendomme er landets største. Aktuelt ligger der lige knap 2.000 lejemål og ejendomme inden for lager, logistik og produktion i Ejendomstorvet.dk - som også er søster til Boligsiden.dk

- Vores nye navn signalerer klart, hvad vi tilbyder. Navnet skaber et fremtidssikret fundament og giver os bedre mulighed for at nå ud til nye målgrupper, siger adm. direktør Simon B. Skou.

Navnet Oline.dk opstod, da internettet var nyt, og "kunstige" navne var ret udbredte. Men efterhånden blev navnet forvekslet med fx DR's børne-tv, og derfor er det nu skiftet ud i samarbejde med reklamebureauet Umwelt. Samtidig har Ejendomstorvet.dk fået nyt logo, nye farver og et ansigtsløft - og en række nye funktioner er på vej på portalen.

Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af erhvervslokaler med adresse, foto og tekst om cirka 10.200 ledige lejemål og ejendomme til salg.
Dataene bliver leveret fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer.

Ejendomstorvet.dk har mere end 90.000 besøg hver måned, og portalen omfatter både kontorer, lokaler til butikker, cafeer og andre spisesteder, lager-, logistik- og industriejendomme, værksteder og ledige lokaler i kontorhoteller.

Ud over at være landets største portal for erhvervslokaler står Ejendomstorvet.dk bag den store, kvartårlige opgørelse over tomgang eller udbudte lokaler på erhvervsmarkedet, udarbejdet sammen med Dansk Ejendomsmæglerforening og Ejendomsforeningen Danmark. Desuden opgør Ejendomstorvet.dk hver måned såvel antallet af udbudte lejemål som lejeniveauet, opgjort for 11 landsdele og for både kontorer, butikker og lager-/industrilokaler.

I august viste de seneste kvartalstal fra Ejendomstorvet,dk, at der ikke har været færre tomme lager- og industrilokaler siden 2009.

1/11 2016