jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Rekordår hos Dansk Halbyggeri A/S  Administrerende direktør, Mogens Laustsen t.v. udgør sammen med projektdirektør, Henrik Madsen ledelsen i Dansk Halbyggeri A/S

Rekordår hos Dansk Halbyggeri A/S

Overskud på godt 4,6 mio. kr. efter skat i 2016 er blandt de første resultater af virksomhedens ambitiøse vækststrategi.

Dansk Halbyggeri A/S har i 2016 realiseret et overskud efter skat på godt 4.6 millioner. En markant forbedring set i forhold til sidste år, hvor investeringer i virksomhedens vækst tegnede en bundlinje på 617 t.kr. Det flotte regnskab er et resultat af de strategiske tiltag, der blev sat i gang i 2015 – både i forhold til investeringer i en styrket projektorganisation og i en online markedsføring med fokus på kontinuerlig online synlighed.

- Resultatet er tilfredsstillende, men modsvarer vores forventninger. Det er især stærke referencer, en proaktiv markedstilgang og kontinuerligt fokus på synlighed i markedet, der har været afgørende for årets resultat, siger Mogens Laustsen, Dansk Halbyggeri.

Han fortæller, at virksomheden især er kendt for, og i høj grad anerkendes for sin bærende værdi 'Ordentlighed' som tilskrives en særlig stor betydning i et prispresset marked, hvor konkurrencen er stor.

Dansk Halbyggeri A/S har positioneret sig som en førende leverandør af haller til sport og fritid i Danmark og står stærkt på hoved- og totalentrepriser inden for erhvervs- og industribyggeri.
Sidstnævnte har også i 2016 været et voksende forretningsområde, som har haft afgørende betydning for virksomhedens positive resultat i det forgangne regnskabsår.

Forventninger til 2017
Virksomhedens fokus for 2017 er fortsat lønsom vækst og stabil indtjening. Det forventes, at virksomheden fastholder sit høje aktivitetsniveau og dermed vil opnå et resultat på samme niveau i indeværende år.

Internt vil temaer som tilfredse kunder, medarbejderudvikling, et tættere samarbejde mellem salg og produktion, risikovurdering og -styring samt indkøbsstyring være temaer, som virksomheden vil arbejde fokuseret med. 

Læs mere om lagerhoteller

27/3 2017