Stykgods ligger i telt i Køge

Stykgods ligger i telt i Køge

Telthal fra Halgruppen supplerer Holships lagerfaciliteter i Køge og har hjulpet logistikvirksomheden med hurtigt at få plads til en ny kundes varer

Af Hans Windeløv

Logistikvirksomheden Holship kombinerer 3PL-, fragt- og shippingydelser og løser opgaver for en lang række kunder. Fragt af gods til og fra destinationer i hele verden hører til hverdagens opgaver for virksomheden. Kontorer i både Skandinavien og Baltikum og samarbejde med en lang række agenter i hele verden sørger for, at gods bliver fragtet hurtigt og sikkert. I Danmark har Holship kontorer i Køge Havn og Aarhus, hvor man samtidig har lagerfaciliteter til kundernes gods og varer. I forbindelse med at logistikvirksomheden de seneste år har oplevet en solid vækst, har man da også haft brug for mere lagerplads. Frem for at bygge ud på adresserne har Holship i stedet valgt løsningen med en telthal på Køge Havn. Den har Halgruppen leveret og monteret.

Telthallen er købt
- I forbindelse med at vi fik en kunde, som havde behov for vore lager- og logistikydelser med meget kort varsel, valgte vi at lave en aftale med Halgruppen om levering af telthallen. De 1200 m2 med syv meter høje sider blev etableret lynhurtigt. Det var sommeren 2018. Vi løser stadig opgaver med stykgods for kunden ved hjælp af hallen, siger administrerende direktør og indehaver af Holship, Torben Ranners.

Som han kommer ind på, var det et oplagt valg at supplere de eksisterende lagerbygninger med telthallen, som Holship har købt af Halgruppen.

- Alternativet med en telthal fungerer fint, og den er monteret på det befæstede areal, så vi kan køre med gaffeltruck og maskiner ind og ud af hallen uden problemer. Højden i hallen gør det også muligt at stable godset, når beskaffenheden af det tillader det, siger Torben Ranners.

Klarer udfordrende vejrforhold
Halgruppens haller kan anvendes til flere forskellige formål. Bulkhaller, sportshaller, lagerhaller, telthaller, isolerede haller, multi haller, havn-, offshore lager, PVC haller og meget mere er alt sammen i sortimentet. Alle telthaller er specielt designet til at modstå udfordrende vejrforhold som sne, vindbelastninger og terrænklasser.

Ud over et stort standardsortiment bliver hallerne ofte designet til kundernes specielle behov med hensyn til længde, bredde, højde og materialer. Leverandørens ingeniører, arkitekter og konsulenter hjælper endvidere kunderne gennem projektet fra indledende design og planlægning til bygning og udførelse af hallen. Og så er det muligt både at købe og leje alle typer haller og lagerløsninger.

Halgruppens haller er designet i henhold til eurocodes og forankres enten med jordspyd, ekspansionsbolte, betonklodser eller en kombination af disse.

 

Læs mere om lagerhoteller

9/12 2019
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • Lindab

    Lindab

    Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering