Taulov Dry Port udvider

Taulov Dry Port udvider

Logitik- og transportknudepunktet har indtil nu rådet over 700.000 kvadratmeter areal med en unik beliggenhed tæt på motorvejen og jernbanen. Joint-venture selskabet med PFA og ADP, som står bag Taulov Dry Port, udvider nu porteføljen af byggemodnet jord med to arealer på samlet 187.325 kvadratmeter med placering lige ud til motorvej E45

Positive konjunkturer og generelt stigende fremgang i transportsektoren og i mængden af transporteret gods øger efterspørgslen efter lagerkapacitet i centrale knudepunkter. Effekten af dette har man også mærket i Taulov Dry Port, som lige nu har rekordhøj efterspørgsel efter lager- og logistikenheder.

Udbuddet af erhvervsgrunde til logistikanvendelse er derudover begrænset i Taulov-området, og derfor er der begrænsede muligheder for virksomheder, som ønsker at flytte til området og opføre lager- og logistikenheder med adgang til motorvejen.

- Vi har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale kunder efter veldisponerede lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed. Det er tydeligt, at der mangler kapacitet i området. Taulov Dry Port råder nu over knap 900.000 kvadratmeter byggemodnet jord, og vi tilbyder opførelse af projektejendomme eller leje af færdigbyggede lagerenheder med en helt særlig fleksibilitet, som sjældent tilbydes inden for lager- og logistikejendomme, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S.

Central beliggenhed ud til motorvej E45

De 187.325 kvadratmeter byggemodnet jord er fordelt på to mindre arealer på hhv. ca. 61.000 kvadratmeter og 126.000 kvadratmeter.

Det ene areal har front direkte til motorvej E45, og det andet ligger parallelt med Tibnor-bygningen i Prinsessens Kvarter.

De to arealer kan bebygges med op til 24 meter i højden, og derfor er arealerne særdeles attraktive for Taulov Dry Port, som mærker en efterspørgsel efter større logistikenheder med stor loftshøjde og direkte placering ud til motorvejen.

- Med købet af arealerne står vi med et meget attraktivt stykke erhvervsjord med en førsteklasses placering. Vi forventer os stor interesse for arealerne, som vi ser frem til at projektudvikle som en del af Taulov Dry Port, siger Jesper Gemmer, Projektdirektør i Taulov Dry Port A/S.

Læs mere om lagerhoteller

13/1 2020
  • Lindab

    Lindab

    Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.