To nye telthaller hos Harald Nyborg

To nye telthaller hos Harald Nyborg

Siden pandemien har Harald Nyborg oplevet stor vækst. Så stor, at lageret i Odense ikke længere er stort nok. Derfor udvider Harald Nyborg lageret med 4000 kvadratmeter fordelt på to lagerhaller. Hallgruppen står i spidsen for byggeprojektet

Harald Nyborg har gang i butikken. Så meget, at de nu vælger at udvide deres lagerhal i Odense med to ekstra lagerhaller hver på 40 gange 50 meter og ni meter i højden.

I alt 4000 m2. Men de er gået utraditionelt til værks. Varehuskæden valgte Hallgruppen til at stå i spidsen for konstruktionen af de nye teltlagerhaller, der er bygget med teltdug og stålramme, frem for mursten - og som nu står klar efter kort tid.

Det er noget, der vækker begejstring hos Harald Nyborg.

- Vi er utroligt glade for, at vi på så kort tid har to spritnye lagerhaller klar til brug. Det har stor betydning for vores forretning, at vi ikke behøver at bruge flere år på at udvide vores butik. Det gør, at vi kan prioritere vores kunder og møde deres behov hurtigst muligt, siger Kurt Øbro, udviklingschef i Harald Nyborg.

Byggeprojektet blev startet tilbage i maj måned, og de nye teltlagerhaller skal være med til at imødekomme danskernes og byggeriets stigende efterspørgsel.

En hurtig og solid løsning
Hallgruppen er på få år blevet en international spiller med en omsætning på mere end 568 mio. kr. Tilbage i 2021 vandt de så ‘hurtig lager’-udbuddet hos Harald Nyborg.

Det er alt sammen noget, der ifølge folkene hos Hallgruppen viser, at teltlagerhaller har en lys fremtid i Danmark.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på alt fra arbejdstelte og lagerhaller, som dem vi har bygget for Harald Nyborg. Det tyder på, at det danske marked for alvor også er ved at få øjnene op for, hvad teltkonstruktioner kan, siger Kim Jansdorf, direktør for Hallgruppen i Danmark, og fortsætter:

- Selvom det er en utraditionel måde at gøre tingene på, så er teltkonstruktioner en hurtig løsning, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Teltlagerhallerne i Odense vil fungere permanent, fuldstændigt som var de bygget med beton og mursten.

-hawin

 

Om Hallgruppen

Hallgruppen sikrer hurtigt og effektivt byggeri af haller, lagre, produktionslokaler og kontorer til alle behov, både nationalt og internationalt.

Sælger og udlejer telthaller, isolerede telte, arbejdstelte, lagerbygninger, kontorbygninger, hangarer, festtelte, presenninger og meget mere.

Produkter tilpasset til hurtig levering og rigget til yderligere høj vækst i opgaver.

13 afdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Baltikum og Tyskland, med egen ingeniørafdeling.

110 medarbejdere med lang erfaring fra branchen.

Virksomheden har eksporteret til over 45 lande og leverer produkter og løsninger til store dele af verden, bl.a. Mellemøsten og Afrika.

3/10 2022