Dana Lim gør plads til flere lastbiler i Køge

Producenten af lim, fugemasse og spartelmasse bygger ud med 3.700 kvadratmeter lager og læsseområde

Der kører allerede mange lastbiler fra Dana Lim i Køge til Malmø, Oslo og resten af Skandinavien. Men virksomheden vil være ledende på markederne i Norden. Den vækst kræver mere plads, end producenten har nu. Derfor får man opført 3.700 kvadratmeter nyt færdigvarelager, læsseområde og fem portsluser.

Femte september tog ledelsen hos limproducenten det første spadestik til byggeriet. Borgmester i Køge Kommune, Flemming Christensen, var med til at stikke spaden i jorden.

For totalentreprenøren Dansk Halbyggeri er færdigvarelageret en spændende opgave.

- Det skal gå stærkt, fordi Dana Lim har brug for den ekstra lagerkapacitet. I takt med at de vækster har de brug for mere plads. Byggeriet bliver lyst, lækkert og meget holdbart, fortæller Mogens E. Laustsen, administrerende direktør, Dansk Halbyggeri.

Optimale forhold for transporten

Det nye færdigvarelager skal opføres i optimalt samspil med de eksisterende produktionsbygninger i Køge. Pladsen skal både give gode forhold for chaufførernes opgaver og ikke mindst for trafikken til Norge og Sverige. Derfor er der sat god plads af til det nye læsseområde. Lagerets fem portsluser forsynes med robuste og letbetjente læssebroer.

Totalentreprisen udføres i samarbejde med Drias Rådgivende Ingeniører A/S og med Kalmar Byggerådgivning A/S som bygherrerådgiver.

-hawin

Læs mere om lagerindretning

3/10 2017

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder