EAB køber WicaPer-Åke Andersson, administrerende direktør i EAB og Steen Kjærulff, ejer og administrerende direktør i Wica.

EAB køber Wica

Wica System bliver en del af EAB i Sverige og går en bæredygtig fremtid i møde

Wica er for nylig blevet opkøbt af EAB i Sverige, der er repræsenteret i store dele af verden. EAB er ligesom Wica en familievirksomhed, og Steen Kjærulff, den nuværende ejer og administrerende direktør, overlader nu roret til EAB.

Opkøbet vil være et stærkt aktiv for EAB, der er blandt de førende leverandører på det nordiske marked for lagersystemer, og som allerede omfatter virksomheder i Norge, Finland, Holland, Canada og Tjekkiet.

Et stort potentiale

Wica har i mange år været forhandler af EAB’s produkter på det danske marked.

Steen Kjærulff, ejer og administrerende direktør i Wica forklarer:

- Vi har haft en relation til EAB i mange år, da vi har været forhandler af deres produkter siden firserne. Og det er vores erfaring, at de altid leverer bæredygtige løsninger. Det føles derfor meget sikkert at overlade roret til EAB, som er en stabil familievirksomhed i vækst. Det sikrer en langsigtet strategi, der holder.

Per-Åke Andersson, administrerende direktør i EAB uddyber:

- Samarbejdet med Wica går mange år tilbage, og vi ser et stort potentiale i virksomheden og det danske marked for lagersystemer og porte. Med opkøbet får vi adgang til kompetente medarbejdere i Danmark, hvormed vi nærmer os målet om et skifte fra en traditionel produktionsvirksomhed til en vidensvirksomhed. Dette er også en del af vores bestræbelser på at styrke varemærket EAB og fortsætte vores fokus på det nordiske marked.

Lagersystemer til hele verden

EAB i Smålandsstenar, Sverige, udvikler, producerer, sælger og monterer stålbyggerier, lagersystemer og porte. Stålbyggerier og porte sælges hovedsageligt på det nordiske marked, og EAB’s lagersystemer sælges i hele verden. Fælles for virksomhedens tre produktgrupper er EAB Engineering Principles, der er EAB’s helt særlige måde at konstruere og agere på for at kunne levere kvalitet til kunderne.

Hos Wica arbejder der i dag syv fuldtidsansatte med opgaver inden for indkøb og salg. Alle medarbejdere fortsætter i virksomheden, men nu som medarbejdere hos EAB Danmark.

Administrerende direktør Steen Kjærulff forlader virksomheden i forbindelse med ejerskiftet, men fortsætter arbejdet med andre virksomheder, hvor han tidligere har været aktiv. Mikael Pernefors bliver ansvarlig for EAB Danmark.

Mikael Pernefors er i dag eksportchef hos EAB og har et tæt samarbejde med de andre datterselskaber i virksomheden.

-hawin

 

Læs mere om lagerindretning

15/2 2019

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.