Scan-Flex stiller altid op for Kryta

Scan-Flex stiller altid op for Kryta

800 nye kvadratmeter lager fyldt med stålreoler til udvidelse af krydderivirksomheden i Roskilde

Et nybygget lager indrettet med AR-pallereoler står nu klart til at rumme i alt 575 EUR-paller med krydderier, tørstoffer og bageriblandinger på virksomheden Kryta i Roskilde.

Stålreolerne kommer - som altid - fra Scan-Flex i Holbæk, som gennem ca. 25 år har været leverandør af lagerindretning til krydderivirksomheden.

Denne gang er anledningen, at Kryta har opkøbt virksomheden DABA, som i næsten en generation har leveret og produceret ingredienser til bagerindustrien. Og en del af virksomheden flytter nu fra Amager til Krytas domicil i Roskilde, hvor der netop er bygget 800 kvadratmeter nyt lager til den samlede virksomhed.

I Scan-Flex glæder de sig over igen at være valgt som leverandør af reoler.

- Det er et område, hvor der er meget stor konkurrence, så vi er selvfølgelig meget glade for, at Kryta som gammel, loyal kunde stadig foretrækker vores produkter og rådgivning, siger Thomas Hoffmann, som er ejer af og direktør i Scan-Flex Stålreoler A/S.

Og det er da også blandt andet god rådgivning, som er medvirkende til, at de to virksomheder er tæt på at kunne fejre sølvbryllup for samarbejdet.

Da produktionschef i Kryta A/S, Kenneth Sommer, overtog jobbet fra sin forgænger for tre år siden, gennemgik han aftaler og priser med de eksisterende leverandører.

- En del af dem blev også skiftet ud, men ikke Scan-Flex, som vi er meget tilfredse med, såvel pris- som servicemæssigt, siger Kenneth Sommer og uddyber:

- Det er både, når det gælder de store projekter og nogle af de helt små, tossede opgaver, vi tit har, som for eksempel at finde frem til nogle velegnede gangskilte. Vi finder altid ud af det, og i forbindelse med indretningen af vores nye hal har vi fået rigtig god vejledning fra Scan-Flex. For selv om jeg har haft mine ideer til indretningen, er det godt at få en ’second opinion’ om, hvorvidt det er den bedste løsning, og det er vigtig for os at have en velkendt samarbejdspartner i den slags tillidsspørgsmål.

 

Kryta Krydderiers nye lager er indrettet til 575 paller. Underkørslerne i reolerne er forsynet med truckværn og sikring mod gennemstyrtning.

Læs mere om lagerindretning

16/11 2017

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder