Toyota er klar til Padborg Transportmesse

Toyota er klar til Padborg Transportmesse

Toyota Material Handling Danmark udstiller en bred vifte af sine produkter på Padborg Transportmesse. Blandt nyhederne er både truckværn og reoler

En af de ting leverandøren af gaffeltruck og løsninger til logistikindustrien viser på messen er produktet Toyota Truckværn.

En af de hyppigste ulykker på lagre og distributionscentre er påkørsel af fodgængere. De sker af flere forskellige grunde, men skyldes ofte dårlig synlighed og dårlig kommunikation. Hvis ruter for gående trafik på lageret ikke er markeret, tvinger det fodgængere til at gå der, hvor der kører trucks. Det er ikke bare farligt. Det skaber også en usikkerhed og ineffektivitet for truckførerne, der ikke kan koncentrere sig fuldt ud om deres opgaver, fordi de hele tiden må tilpasse sig, og se efter kollegaerne på gulvet.

Toyota Truckværn sørger for en sikker adskillelse af gående og kørende trafik, og kan endvidere benyttes til at sikre både reoler, pakkelinjer, porte og andet udstyr. Løsningerne med Toyota Truckværn kan skræddersys efter virksomheders helt specifikke behov.

Toyota tilbyder en bred vifte af lagerløsninger, der passer til kundernes behov. Sammen med den store og komplette portefølge af truck, materialehåndteringsudstyr, sikkerheds- og lagerstyringssystemer er Toyota noget nær totalleverandør af optimale løsninger til kundernes lagre og logistikcentre. Toyota tilpasser løsningerne efter de ønsker kunderne har og bidrager også med råd og vejledninger. På den måde sørger Toyota for maksimal udnyttelse af pladsen, højere produktivitet, lavere omkostninger og øget effektivitet.

Et af de nyere produktommråder Toyota har bevæget sig ind på er reolløsninger. På Padborg Transportmesse viser Toyota en lang række forskellige reoler og løsninger med dem. Se og rør Toyotas traditionelle pallereoler, mobile pallereoler, drive-in pallereoler, gennemløbsreoler, grenreoler, gangfripallereoler til halvautomatisk varehåndtering og mange andre reolrelaterede løsninger på deres stand.

Her kan man også høre mere om energieffektive batteriløsninger. Toyota tilbyder nemlig fuldt integrerede lithium-ion batterier af høj kvalitet til alle Toyota og BT truck. Batterierne er samlet og produceret på egne fabrikker efter Toyota Production Systems standarder, der giver høj kvalitet. Batterierne er 30% mere energieffektive end konventionelle blysyrebatterier.

Lithium-ion-batterierne er fuldt integrerede med trucken, og kan give store energibesparelser på alle producentens elektriske truck. Der er allerede tusindvis Toyotas truck, som kører med lithium-ion rundt om i Europa, og derfor garanterer Toyota sikker drift for kundernes materialehåndteringsudstyr med batterierne.

Derudover er det muligt at snakke med Toyotas sælgere og konsulenter om mange andre ting, blandt andet lager- og gaffeltruck.

Padborg Transportmesse foregår i dagene den 24. og 25. maj på Thorsvej 19 i Padborg.

-hawin

 

Læs mere om lagerindretning

15/5 2019

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder