Udviklingen følger kundernes behovHako Danmark er altid at finde med en stand på hi Tech & Industry Scandinavia i MesseCenter Herning

Udviklingen følger kundernes behov

Hako Danmark er stamgæst på hi-messen, som åbner på tirsdag. Her stiller den fynske virksomhed igen op med rengøringsmaskiner, der bliver udviklet i samarbejde med den tyske producent og de danske kunder

Familievirksomheden Hako Danmark i Langeskov på Fyn har i snart 60 år været selvstændig forhandler af rengøringsmaskiner fra tyske Hako GmbH, som er Europas største inden for branchen.

I dag er det anden generation Andersen, brødrene Jan og Steen Andersen, som driver firmaet med i alt 31 medarbejdere.

De seneste 20 år er virksomheden vokset betragteligt, og hver dag kører 16 salgs- og servicebiler ud i hele landet til kunderne, der tæller f.eks. logistikcentre, industrihaller, supermarkeder og andre, som har behov for bl.a. rengøringsmaskiner i den tunge klasse.

7560 kvadratmeter gulvvask på en time
En af nyhederne, som kommer med på standen i Herning, er fejemaskinen Hako B980 R; en robust ’ride-on’ maskine, som bliver fremhævet for både sin store manøvredygtighed og sine mange detaljer, f.eks. støvfri fejning, nemt skift af hovedkost uden værktøj, 90 grader styring og ikke mindst ergonomisk sæde med god komfort til føreren. Maskinen kan køre med en hastighed på seks kilometer i timen og har en fejebredde på op til 120 cm. Og dermed kan den renholde et areal på 5800 m2 på en enkelt time.

 Den nye fejemaskine Hako B980 R kan rengøre et areal på 5800 m2 på en time.

Til gulvvasken præsenterer Hako Danmark den nye ’ride-on’ Hako B175 R, som bl.a. har automatisk påfyldning af vand, vandbesparende børster og elektronisk børsteskift samt en sugefod, der løftes, og dermed gør det nemt at vende gummilister. Gulvvaskeren er også udstyret med komfortabelt, ergonomisk sæde og armlæn, og med en tophastighed på syv kilometer i timen og en vaskebredde på mellem 75 og 108 centimeter klarer den de store flader på op til 7560 m2 på en enkelt time.

Meget salg er gensalg
Hako er altid at finde på hi-messen:

- Her kommer en stor del af kunderne til vores indendørs maskiner, ikke mindst alle fremstillingsvirksomhederne, som vi leverer til. En stor del af vores salg er gensalg, og vi har en tæt og løbende dialog med moderselskabet HakoGroup om maskinerne. På den måde har vi stor indflydelse på udviklingen af de enkelte maskiner og kan tilpasse dem vores kunders behov og ønsker, siger Jan Andersen.

Fakta om Hako Danmark A/S
Hako Danmark A/S sælger og servicerer produkter fra tyske Hako GmbH til bl.a. industri og handel, offentlige virksomheder, gartnerier mv. Programmet omfatter rengøringsmaskiner, gulvvaskemaskiner, fejesugemaskiner, kompakttraktorer, redskabsbærer, multiredskaber og selvopsugende gadefejemaskiner.

På verdensplan omsætter Hako GmbH årligt for ca. 3 mia. d.kr. og har omkring 2300 medarbejdere.

Mød Hako Danmark på hi-messen, stand H 6140.

 

Læs mere om lagerindretning

25/9 2019

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder