jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

LTP Group ruster sig til vækst med cloudbaseret forretningsløsning

LTP Group ruster sig til vækst med cloudbaseret forretningsløsning

Den danske tekstilproducent har valgt at implementere Infors CloudSuite Fashion med henblik på at integrere ERP og PLM

Danske LTP Group har indledt et samarbejde med Infor, førende leverandør af branchespecifikke forretningsløsninger i skyen, for at sætte yderligere skub i den anerkendte tekstilproducents vækst.

LTP Group har valgt at implementere Infor CloudSuite Fashion i sine fabrikker i Europa og Fjernøsten. Med den valgte løsning kan LTP Group kombinere PLM (product lifecycle management) og ERP, da begge er indeholdt i Infors suite. Derved opnår LTP Group vigtige fordele i form af standardisering og øget kundeværdi.

LTP Group producerer tekstiler på kontrakt for tøjbrands som Kjus, House of Lola og Peak Performance samt for møbelproducenter. Virksomheden beskæftiger mere end 1.200 medarbejdere på syv fabrikker og producerer over tre millioner varenumre om året.

Samtidig med at LTP Group producerer så store volumener, skal virksomheden også kunne håndtere løbende ændringer til designs, der allerede er i produktion. For at kunne agere smidigt under disse dynamiske forhold havde LTP Group behov for en løsning med fuld integration mellem ERP og PLM, samt standardiserede processer.

Infors løsning blev valgt, fordi den er designet til modebranchen og indeholder dyb, branchespecifk funktionalitet. Det klare link mellem ERP og PLM var også en vigtig årsag. Derudover vil Infor CloudSuite Fashion forbedre leveringstider og logistikprocesser gennem hele LTP Groups leverancekæde, herunder også håndtering af underleverandører.

Cloudløsning gør forretningen mere agil

LTP Group har valgt at implementere en cloudløsning. Denne strategi vil gøre det muligt for virksomheden at holde fokus på kerneforretningen, fordi hosting, vedligehold og opgraderinger varetages af Infor. Cloudmodellen sikrer også ensartet implementering på tværs af geografiske lokationer og gør det nemt at håndtere fremtidige ekspansioner.

- I en branche, som er så konkurrencepræget og innovativ som modebranchen, er det en stor fordel at kunne skabe værdi for kunderne ved at integrere produktudvikling og back-end processer. Vores investering i Infors teknologi handler først og fremmest om at ruste os til vækst og sikre, at vi kan imødekomme vores kunders krav hurtigere og mere agilt, siger Morten Østergaard, CEO i LTP Group.

- Producenterne i modebranchen er på udkig efter teknologi, som ikke blot giver økonomiske besparelser i kraft af standardiseringer, men også indeholder innovative vækstværktøjer. Cloudmodellen understøtter begge disse krav og sikrer samtidig ensartethed, standardisering og hastighed, siger Søren Pedersen, Country Manager og Sales Director, Infor Danmark.

-hawin

Om Infor

Infor bygger intuitive og innovative forretningsapplikationer med dyb branchefunktionalitet. Løsningerne leveres som cloudløsninger, men kan også køre on premise. Infor automatiserer kritiske processer i alle brancher og eliminerer behovet for skræddersyede løsninger ved at tilbyde løsninger til alle mikrovertikaler. Infors løsninger styrker både drift og vækst og virksomheder kan hurtigt tilpasse sig nye forretningskrav. Infor har over 14.000 medarbejdere verden over og kunder i over 200 lande.

Læs mere om lagerstyring

23/2 2017