Arla Foods udnævner ny direktør for Supply Chain David Boulanger

Arla Foods udnævner ny direktør for Supply Chain

Arla Foods har udnævnt David Boulanger som ny Executive Vice President, Chief Supply Chain Officer (CSCO) med ansvar for Arlas globale forsyningskæde, der inkluderer al produktion, logistik og indkøb, med omfattende aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika, Nordamerika, Kina og Sydøstasien

David Boulanger kommer fra en stilling som Senior Vice President Operations for Danone Specialized Nutrition. Han er fransk statsborger og har tilbragt hele sin karriere i fødevareindustrien. Han startede i Masterfoods og har de seneste 17 år arbejdet hos det franske multinationale selskab, Danone, hvor han har haft en række globale lederroller indenfor Supply Chain.

Om udnævnelsen siger Peder Tuborgh, CEO i Arla:

- Jeg er meget glad for, at David indtræder i vores virksomhed og koncernledelse. Der har aldrig været et større behov for velfungerende forsyningskæder i fødevareindustrien, end der er lige nu. Med David på holdet får vi en meget erfaren leder, der kan bidrage med en høj kundeforståelse og stærke lederegenskaber, som er nødvendige for, at vi kan navigere målrettet gennem de udfordringer COVID-19 har skabt. Samtidig kommer han med klare visioner og den strategiske kapacitet, der sikrer, at vi kan fortsætte med at udvikle vores forretning på længere sigt.

David Boulanger siger:
- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Arla Foods og bidrage til at skabe værdi for de landmænd, der ejer mejeriselskabet. Det er en dynamisk global virksomhed kendt for at levere høj produktkvalitet og innovationskraft. Virksomheden har en spændende portefølje af brands, der vokser på både det internationale og det europæiske marked.

- Jeg interesserer mig for naturen og fødevareindustriens ansvar for klimaforandringer, og Arlas engagement i bæredygtighed på tværs af forretningen, motiverer mig meget. Det drejer sig især om de ambitiøse mål, som andelshaverne har sat, der skal sikre en mere bæredygtig mejeriproduktion, for at imødekomme de stigende krav fra forbrugere, kunder og øvrige interessenter.

David Boulanger er gift, har tre børn og bor i Holland. Han har en diplomuddannelse i ingeniørvidenskab fra Ingénier Civil des Mines de Paris og tiltræder Arla Foods 1. oktober 2020.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

26/8 2020
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering