Droner leverer medicinen

Droner leverer medicinen

UPS tilbyder droneleverancer til ældre Borgere i Florida som støtte under Covid-19

UPS tilbyder droneleverancer til ældre Borgere i Florida som støtte under Covid-19

UPS og CVS Health Corporation annoncerer at UPS’s datterselskab, UPS Flight Forward (UPSFF), vil bruge droner til at levere receptpligtige lægemidler fra et CVS-apotek til The Villages i Florida, som er USA’s største ældresamfund med over 135.000 indbyggere.Tjenesten gør brug af Matternets’s dronesystem, M2.

Dronetransport tilbyder et hurtigt alternativ til levering af tidsfølsomme lægemidler samtdigt med at kravene om social afstand i forbindelse med COVID-19 bliver overholdt. Droneleveringsmuligheder giver tillige enkeltpersoner et bekvemt alternativ til at besøge apotektet og beskytter samtidigt dem, der arbejder i sundhedsvæsnet.

- Vores nye droneservice hjælper CVS med en sikker og effektiv levering af medicin til et stort pensionistsamfund. Tjenesten giver beborerne adgang til deres medicin uden, at de behøver at forlade deres hjem, siger Scott Price, UPS Chief Strategy & Transformation Officer.

- UPS spiller en vigtigt rolle i bekæmpelsen af smittespredningen af Corona, og dette er en måde, hvor vi kan støtte vores sundhedsklienter og enkeltpersoner med innovative løsninger.

Forrige år præsenterede UPS og CVS deres planer om i fællesskab at teste brugen af droneleverancer. De to virksomheder afsluttede med succes deres første leverancer af receptpligtige lægemidler i november 2019 fra et CVS-apotek i Cary i North Carolina.

- Nu mere end nogensinde før, er det vigtigt at vores kunder har adgang til receptpligtige lægemidler,” siger Jon Roberts, Executive VP & COO hos CVS Health.

- Ud over at vores kunder kan afhente direkte i butikken, få gratis forsendelse, og at de har mulighed for drive in, er de dronebasserede leverancer en værdifuld service for nogle af vores kunder. 

Den nye service til The Villages i Central Florida blev lanceret i begyndelsen af maj og er kontrolleret af Federal Aviation Administrations regler under del 107. Denne giver tilladelse til, at tjenesten må operere under pandemien med mulighed for at evaluere behovene efter perioden. Tjenesten kan også udvides til at omfatte leverancer fra to yderligere CVS-apotekter i området.

De første flyvninger vil være af mindre end en kilometer og bliver leveret til et sted i nærheden af de ældres beboelsesområde, hvorefter en bil eller andet køretøj afslutter leveringen til beboernes dør.

Sidste år iværksatte UPS og Matternet en løbende indtægtsgenererende droneleveringstjeneste på WakeMeds flagskibshospital og på en campus i byen Raleigh i North Carolina, hvor de til dato har gennemført mere end 3.700 flyvninger under Federal Aviation Administrations regler i del 107.

UPS etablerede også UPS Flight Forward i juni 2019 og har i septemeber 2019 fået en Federal Aviation Adminstrations Standard Part 135 Air Carrier – certificering for at drive et droneluftfartsselskab.

Virksomhederne har sidenhen udviklet sig og kan i dag findes på University of California San Diego Health system, hvor de også opererer under Federal Aviation Administrations regler.

UPS Flight Forward arbejder for at støtte sundhedsvæsnets kamp for at stoppe spredningen af Coronavirus. I staten Virgina foretog virksomheden i april forskellige tests i samråd med den amerikanske regering og forskellige partnere for at finde ud af, hvordan det ubemandede antennesystemer kan hjælpe sundhedsvæsnet i deres kamp for at stoppe spredningen af virussen.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

29/5 2020
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien