jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Halgruppen etablerer sig i DanmarkLagerhallerne fra Halgruppen er hurtige at etablere. Blandt andet havne er blandt brugerne af virksomhedens løsninger.

Halgruppen etablerer sig i Danmark

Halgruppen er specialister i salg og udlejning af lagerhaller, arbejdstelte, partytelte og presenninger. Virksomheden, der leverer skræddersyede løsninger, oplever stigende interesse for sine løsninger i Danmark. Derfor etablerer den norskejede virksomhed kontor i Danmark

Af Hans Windeløv

Service med et stærkt fokus på kvalitet, sikkerhed og værdi for pengene. Og en stab af medarbejdere, der har en unik faglig ekspertise med 20-30 års erfaring i udvikling og levering. Det er nogle af de kompetencer og egenskaber, der kendetegner den norskbaserede virksomhed, Halgruppen. Og det er netop kompetencer og egenskaber, som danske logistik- og industrivirksomheder, havne, handelsforetagender, distributionscentre og mange andre forskellige interessenter har fået øjnene op for. 

Det er årsagen til, at Halgruppen, der også har en afdeling i Sverige, etablerer sig i Danmark. I den anledning har man ansat Kim Jansdorf til opbygning af den danske afdeling.

Stor erfaring i specialløsninger

Kim Jansdorf har mange års erfaring fra branchen og kommer fra tilsvarende stilling. Han ser et stort potentiale for levering af løsninger til mange danske virksomheder.

- Med afsæt i de specialkompetencer, vi besidder i hele virksomheden, bliver det en meget spændende tid, vi går i møde. Jeg er sikker på, at det bliver nogle kreative og gode løsninger, som vi kommer til at bygge. De fleste af vores kreative- og tekniske medarbejdere har 20-30 års erfaring i specialløsninger. Derudover har vi altså også stor ekspertise i standardløsninger. Vi er som udgangspunkt et nyetableret selskab i Danmark, men erfaringsmæssigt et af de stærkeste i Norden, udtaler Kim Jansdorf.

Både hurtigere og billigere at opføre

Den vækst, der lige nu præger industrien i Danmark, er en af drivkræfterne bag Halgruppens indtog i Danmark.

- Vi ser mange industrivirksomheder, som udvider produktionen og derfor inddrager lagerpladsen til nye produktionsfaciliteter. Det skaber efterspørgsel på lagerplads. I stedet for at bygge nyt eller udvide de eksisterende bygninger har man muligheden for at opføre lagertelte og -haller.

- Det er billigere end at opføre nye bygninger i stål og beton. Og så tager det ikke lang tid at opføre dem. Det betyder, at man meget hurtigere kan komme i gang med den omstillede produktion og driften i det hele taget. Vi leverer både standardløsninger og bygger altså også de kundespecifikke løsninger, som vi designer i samarbejde med kunderne, og som lever op til deres krav, forklarer Kim Jansdorf.

Permanente og mobile løsninger

Store løsninger med lagerhaller og arbejdstelte tager sjældent mere end to måneder at opføre og gøre klar til brug. Her er der tale om løsninger, som både kan være mobile og midlertidige samtidig med, at man ofte også bygger permanente lagerhaller.

- Vi laver løsninger til alle behov, men ser en stigende tendens til, at mange virksomheder har behov for permanente haller. Det er en billig løsning af høj kvalitet. Samtidig ser vi dog også, at eksempelvis havne og havnerelaterede virksomheder benytter vore haller til blandt andet bulk.

- Her er der nogle gange tale om midlertidige løsninger af tre til fire års varighed. Havnene skal jo blandt andet være fleksible og kunne omstille deres arealer til forskellige former for drift. Her kan man hurtigt afmontere hallen og gøre området klar, så det lever op til de næste kunders krav.

Telthaller skaber værdi for kunderne

Halgruppen opfører lagerhaller i både stål og aluminium og beklæder dem med både aluminium og teltdug. Og så leverer man også isolerede haller, hvis kunderne ønsker det.

- Vi arbejder tæt sammen med en række underleverandører og kan designe løsninger med reoler, hvis kunderne ikke flytter deres egne systemer med. Derudover arbejder vi sammen med portleverandører, så kunderne får nøjagtigt de portløsninger, de ønsker. Det sikrer, at logistikprocesserne bliver så hurtige og effektive som muligt og sikrer også, at man får et godt indeklima i hallerne. Uanset løsningens karakter sørger vi for, at den skaber værdi for kunderne, uddyber Kim Jansdorf.

Hallerne opfører man i alle størrelser, fra de helt små og op til de store med bredder på eksempelvis 80 meter og længder på op til 100 meter.  

 

 

Læs mere om logistikløsninger

8/6 2017