Bredt portprogram i høj kvalitet

Bredt portprogram i høj kvalitet

Im-door udvikler, producerer, leverer og montere døre, porte og glaspartier i stål

Programmet omfatter hængslede branddøre, indbrudssikrede døre og lyddøre. Brandskydedøre- og porte, brandhejselemme- og porte. Stålrammepartier med modstandsevne mod brand, indbrud og lyd.

Im-door har mange års erfaring med produkter til sikring mod brand, lyd og indbrud. Virksomheden hører til blandt de mest innovative, og er blandt de førende på markedet for produkter inden for hvert deres område. Løsninger bliver fremstillet med den højeste kvalitet, funktionalitet og levetid for øje.

Virksomheden blev startet af smedemester Holmstol i 1896 som en traditionel smedevirksomhed i Århus midtby. I 1936 overtog smedemester Ingvard Michelsen virksomheden. Han videreførte traditionen med smedearbejde, og startede en produktion af tyndplade produkter. Virksomheden udviklede sig, og fik som den første i Danmark godkendt en branddør på statsprøveanstalten i 1951.

I 1971 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab. Tusindvis af ståldøre er siden hen leveret og monteret i nogle af de mest markante byggerier i Danmark, hvor de dagligt øger sikkerheden, og sørger for at logistik og andre processer spiller optimalt. Virksomheden er i dag beliggende i den sydlige udkant af Århus, hvor den råder over et moderne produktionsapparat til fremstilling af sit produktprogram.

Læs mere om porte

30/4 2019