Ledhejseporte går op i en højere enhed
Hver enkelt del af Crawford OH1042 sektionsopdelt ledhejseport er bygget efter de højeste standarder.

Ledhejseporte går op i en højere enhed

Den moderne, robuste og fleksible nye Crawford OH1042 fra ASSA ABLOY Entrance Systems er designet med henblik på at holde virksomheder i bevægelse – til alle opgaver og i al slags vejr

Den robuste og attraktive sektionsopdelte ledhejseport giver nemlig en lang række valgmuligheder til de lavest mulige driftsomkostninger.

ASSA ABLOY Entrance Systems udvikler selv sine porte, så de passer perfekt til den enkelte branche og opgave, samt leverer selv hver del, så man er sikker på den bedst tænkelige kvalitet.

Fra udvikling af hængsler og håndtag til fremstilling og tilpasning af komplette portsystemer til levering af dele og service globalt og døgnet rundt.

De højeste standarder

Hver enkelt del af Crawford OH1042 sektionsopdelt ledhejseport er bygget efter de højeste standarder.

Kombinationen af forstærkede paneler, der holder til vindbelastning, samlinger, der er designet til bedre fordeling af vægten, og en klasse 3-certificering for vandtæthed, vindmodstand og luftgennemtrængelighed giver en port, som ser rigtig godt ud og holder længere.

Her er med andre ord tale om små innovationer, der gør en stor forskel for de bygninger, de beskytter. De er nemlig godt isoleret, og med en innovativ brudt kuldebro giver de større energibesparelser, som dermed holder virksomheden i bevægelse – til alle opgaver og i al slags vejr.

Valgfrihed og bred servicedækning

Den nye port er fuld af detaljer og funktioner. Man kan eksempelvis vælge mellem ti udendørs standardfarver eller egen fabriksmalet farve til både indersiden og ydersiden.

Den sektionsopdelte ledhejseport fås i forskellige størrelser og med forskellige sektionstyper, vinduesudformninger, låse, håndtag og gangdøre. Crawford OH1042 er perfekt egnet til ethvert industrielt behov.

Hos ASSA ABLOY Entrance Systems hjælper dygtige og erfarne teknikere hurtigt og effektivt til, uanset hvor i verden man befinder sig.

Leverandøren tilbyder den bredeste dækning af service, reparation og præventiv vedligeholdelse på industriporte og dockingsystemer.

Og så har leverandørens serviceteknikere desuden den rette ekspertise til at overvåge alt port- og dockingudstyr og dermed forbedre portløsningernes ydelse og rentabilitet.

-hawin

 

 

30/9 2014