Specialporte er den nye standardDan Moritz Sørensen er ansat hos Reaporte, hvor han bliver ansvarlig for salg til B2B-kunder.

Specialporte er den nye standard

Porte skal passe til byggeriet, ikke omvendt. REAporte i Brædstrup har succes med specialfremstillede kvalitetsporte til større byggeprojekter og styrker nu sit fokus på erhvervskunder og projektsalg med ny B2B-ansvarlig

- Hver eneste af vores porte er specialfremstillet efter den enkelte kundes ønsker, uanset om det er garageporte eller industriporte, og uanset om det kun er en enkelt port eller til et større byggeprojekt med flere hundrede porte, fortæller Michael Ritter fra REAporte i Brædstrup.

Fleksibel og effektiv produktion
Den fleksible og effektive produktion har givet succes hos forhandlere og entreprenører, og den seneste tid har virksomheden lukket flere aftaler, blandt andet i Aalborg, hvor REAporte skal levere og montere over 100 porte i et enkelt projekt.

- Vi kunne levere granitsorte porte, der matcher vinduer og det øvrige byggeri. Men udover vores fleksibilitet er vores unikke styrke, at vi færdigmonterer næsten alt på fabrikken i Brædstrup, så montagetiden på byggepladsen bliver så kort som muligt. Det betyder rigtig meget for vores kunders planlægning og koordinering, siger Michael Ritter.

Mere fokus på projektsalg og B2B
For at styrke den gunstige udvikling udvider REAporte sin salgsafdeling med ansættelsen af Dan Moritz Sørensen som ansvarlig for salg til B2B-kunder.

- Ansættelsen skyldes ønsket om at komme ud til endnu flere erhvervskunder samt at få endnu mere fokus på projektsalg. Dan har stor erfaring med opbygning af forhandlernetværk i andre brancher, og han skal desuden udbrede kendskabet til fordelene ved vores specialproducerede porte til erhvervslivet, siger Michael Ritter.

Perfektion gennem dialog
REAporte sælger primært garage- og industriporte gennem et netværk af professionelle portmontører og forhandlere i ind- og udland og har gennem årene løbende perfektioneret deres produkter gennem dialog med disse fagfolk.

- Vores målsætning er at producere markedets bedste og mest fleksible produkt, og vi kan desuden mærke at professionelle fagfolk ikke udelukkende går op i kvaliteten af de leverede porte. De forventer også driftssikre systemer, som fungerer upåklageligt i hverdagen. Den professionelle portmontør kan mærke forskellen, når han får vores produkter i hænderne. Det giver glade slutkunder og minimale omkostninger til løbende vedligehold, konkluderer Michael Ritter fra REAporte.

-hawin

 

 

Læs mere om porte

14/11 2018