5.159 besøgte robotmessen R-22 i sidste uge

5.159 besøgte robotmessen R-22 i sidste uge

-Når folk tænker på robotter, tænker de på Danmark, konkluderer arrangørerne af messen efter tre velbesøgte dage i Odense kongrescenter. Næste års messe er allerede programsat til dagene fra den 13. til 15. marts

-Robotter er allerede en standardteknologi mange steder ude i industrien, og det vil de også blive på sigt i mange andre brancher. Det er man slet ikke i tvivl om efter et besøg på R-22, siger Business Unit Manager i OCC, Katarina Fruerlund Deylami, som har stået i spidsen for arbejdet med robotmessen i sin nuværende form. Og hun glæder sig over, at messen rundede 5.159 besøgende på de tre dage fra onsdag til fredag.

Blandt de mange gæster var delegationer fra Tyskland, Norge og Finland, og den engelske mediekoncern, BBC havde sendt en korrespondent til Odense for at dække den boomende danske robotindustri, og 'Europas robothovedstad Odense'.

-Vi er meget tilfredse med antallet af besøgende. Ikke mindst når man tager med i ligningen, at det er første gang, vi afholder en messe som denne i Odense Congress Center, ligesom vi kun lige er på vej ud af en global pandemi, der stort set har gjort det umuligt at afholde fysiske messer i to år, siger Katarina Fruerlund Deylami, og tilføjer:

-Men én ting er besøgstallene. Noget andet er stemningen og atmosfæren. Og her har vi fået masser af positive tilbagemeldinger fra udstillere og gæster, som virkelig har fået meget ud af R-22 og glæder sig til næste messe i 2024.

-lipe

28/3 2022