HydraComp bygger nedad og skaber mere plads

HydraComp bygger nedad og skaber mere plads

Selvom lagerautomaterne skyder i vejret hos Hydra-Comp, der servicerer hydraulikcylindre, har virksomheden bygget nedad og skabt endnu mere højde til automaterne og dermed endnu mere plads i dem til indlagrede komponenter

Hydra-Comp A/S i Skive producerer, sælger og udfører service på hydraulikcylindre over hele Danmark, samt i Sverige, Norge og Tyskland. Gennem deres webshop har både private kunder og virksomheder adgang til et bredt produktsortiment. Det stigende antal artikler i lageret har skabt behov for mere plads, og Hydra-Comp har derfor valgt at investere i to lagerautomater fra Kardex Remstar.

Ved installation af lagerautomater, bruges generelt hele højden af rummet, fra gulv til loft. Hydra-Comp valgte at optimere lagerpladsen yderligere ved at bygge to meter ned i jorden.

Udtræk sørger for ergonomisk pluk og indlagring

- Med lagerløsningen fra Kardex Remstar kan vi komprimere cirka 310 kvadratmeter på et minimal gulvareal, hvilket øger vores eksisterende kapacitet og skaber mere plads til produktion, siger Jørgen Jacobsen, direktør hos Hydra-Comp. 

Fordi personalet håndterer mange tunge varer, er automaterne udstyret med manuelt hyldeudtræk, så hylden kan trækkes helt fri af automaten for mere ergonomisk indlagring og pluk. Udtrækket kan foldes ind mod forkanten af automaten, når det ikke anvendes.

- Selvfølgelig ser vi også gode muligheder for at strømline og forenkle vores plukkeprocesser gennem automatisering, fortsætter Jørgen Jacobsen.

For at sikre effektive pluk er lagerautomaterne derfor blandt andet blevet udstyret med lys i betjeningsåbningen, så medarbejderne nemt kan orientere sig, så en matrixliste ved hjælp af lyspile samt varetekst anviser hvor og ikke mindst hvad, der skal plukkes.

Mere information om Kardex Remstar Shuttle XP700 

Kardex Remstar Shuttle XP er den fleksible løsning til en lang række lagerbehov i en bred vifte af brancher. Lagerautomaten har siden sin lancering i 2004 været en af markedets mest foretrukne lagerautomater både på verdensmarkedet og i Skandinavien. 

Shuttle XP 700 har en lang række tilvalgsmuligheder – både fabriksmonterede og til eftermontering. Lagerautomaten kan udvides, reduceres i størrelse, modificeres eller tilpasses på mange forskellige måder for at imødegå skiftende behov, uanset om det er af driftsmæssige grunde, i forbindelse med flytning eller et nyt anvendelsesområde. Kardex Remstar Shuttle XP 700 kan opbevare op til 725 kilo på en hylde, og det gør den ideel til effektiv lagring af tunge værktøjer, komponenter eller reservedele. 

-hawin

 

Læs mere om robotter & automatisering

25/6 2018
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Thanex

  Thanex

  LAGERINDRETNING
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions