Körber modtager P&G Supplier Excellence Award

Körber modtager P&G Supplier Excellence Award

Den 16. december modtog Körber, som den eneste leverandør af interne logistikløsninger, prisen for External Business Partner Excellence anno 2022 fra amerikanske Procter & Gamble. Overrækkelsen skete hos Körbers danske afdeling i Arden, der har leveret Layer Picker-løsninger til Procter & Gamble

Körber har over de seneste år leveret lager- og plukkeløsninger til P&G’s store distributionscentre, hvilket har sikret færre produktskader og givet en højere leveringssikkerhed. Det har medført, at plukkefejl nærmest er blevet elimineret på distributionscentrene.

På baggrund af dette samarbejde anerkender P&G nu Körber som en samarbejdspartner, der har ydet det exceptionelle i bestræbelserne på at levere enestående support.

Det skete hos den danske Körber Supply Chain-afdeling i Arden den 16. december, hvor teknologikoncernen fik overrakt P&G’s External Business Partner Excellence Award.

P&G arbejder med knap 50.000 leverandører og hædrer omkring 80 leverandører årligt for at udmærke sig inden for fem centrale områder: Handel, drift, samarbejde, samfundsansvar og innovation.

Rami Jokela, der er Chief Sales Officer hos Körber, udtrykte stor stolthed over prisen. Foto: Körber. 

- De virksomheder, der modtager denne pris, er blandt de bedste til at levere et vedvarende og enestående samarbejde. Vi hædrer dem for at være integrerede medlemmer i vores forsyningsøkosystem.

- Et stærkt partnerskab og samarbejde er essentielt for, at vi fortsat kan udvikle os. Vi udvikler, løser problemer og optimerer vores logistik – sammen, fortæller Ignacio Arranz, der er Senior Vice President hos P&G, der overrakte prisen til Körber.

Körbers kombinerede lager- og plukkeløsning sikrer, at P&G’s produkter er tilgængelige på rette sted til rette tid. Körber er med Layer Picker-løsningen global markedsleder inden for dette anvendelsesområde med mere end 700 installationer globalt.

Resultat af tæt samarbejde
Rami Jokela, Chief Sales Officer hos Körber, modtog prisen på vegne af Körber. Fra talerstolen udtrykte han stolthed over udviklingen af samarbejdet mellem de to virksomheder.

- Vi sætter stor pris på det fantastiske samarbejde med P&G. Det er et resultat af en langtidsforpligtelse fra begge virksomheders side, samt et åbent samarbejde om at levere fremragende automatiserede logistikløsninger til deres distributionsnetværk. En sådan pris som denne pris kommer ikke uden evnen til at levere en vedvarende indsats, forklarer Rami Jokela.

Begge virksomheder ser frem til at udvikle og automatisere P&G’s distributionscentre samt arbejde endnu tættere sammen i fremtiden.

-hawin

 

20/12 2022