Magazino-robotter styrer lageret for hollandsk skoforhandler

Magazino-robotter styrer lageret for hollandsk skoforhandler

Robotvirksomheden har vundet Schuurman Schoenen som ny kunde til den mobile plukkerobot TORU. Det hollandske firma, der er kendt for at tilbyde et bredt udvalg af sko, vil bruge robotterne på sit lager i Neede, Holland, og får dermed fleksibel automatisering til den manuelle plukkeproces af skoæsker

Med implementeringen af den intelligente, mobile plukkerobot, TORU er Schuurman en af de innovative pionerer i branchen. Fortsat vækst i e-handel og mindre batchstørrelser kræver automatiseringsløsninger, der fleksibelt kan tilpasses og skaleres efter behov.

TORU arbejder autonomt ved hjælp af 3D-kamerateknologi, talrige sensorer og kan fungere 24/7. Den kan også nemt implementeres i indgående og udgående processer. TORU-robotter reducerer de typiske ordrespidser i e-handel og forbedrer ordregennemløbstider til kunderne ved at kunne operere også om natten eller i weekenden.

Med sin vakuumgriber griber TORU individuelle skoæsker fra hylder, transporterer dem til overdragelsesstationen, sorterer kasserne på den rigtige måde og dækker samtidig processen med genopfyldning og returnerede æsker.

Via WiFi er robotten ikke alene forbundet til Schuurmans lagerstyringssystem (WMS), men også stil en lokal og global sky fra Magazino. Med denne forbindelse - og brugen af kunstig intelligens - lærer TORU af sine erfaringer hver dag, forbedrer sin egen ydeevne og robusthed og deler samtidig viden med sine robotkolleger i flåden.

-Med Magazino robotløsningen TORU fandt vi en fleksibel løsning til at sikre vores vækst og tjenester i de næste år på et meget konkurrencepræget marked, siger Arjan Schuurman, CEO i Schuurman Schoenen.

Om TORU-robotten
En af de vigtigste fordele ved TORU er muligheden for at blive integreret i det eksisterende lagermiljø i Neede med kun minimale ændringer.
TORU kan støtte medarbejderne i mindre ergonomiske opgaver, fx ved plukning fra nederste eller øverste hylde eller fra særligt lange gåafstande på lageret.

Takket være adskillige sensorer opfatter robotten sit miljø i realtid, registrerer mennesker eller forhindringer på dens vej og fungerer derfor på en sikker måde sammen med mennesker i det samme arbejdsområde.

Med op til 18 timers driftstid kan TORU også arbejde om natten eller uden for kernearbejdstid.

-lipe

 

3/2 2023