Ombejlede robotter og Industri 4.0 på Automatik 2018

Ombejlede robotter og Industri 4.0 på Automatik 2018

Over 1000 har meldt deres ankomst til Brøndby Hallen, hvor Messecenter Herning fra på tirsdag inviterer til tre dages automationskonferencer og -udstillinger

Når automations- og robotmessen Automatik 2018 åbner i Brøndby Hallen 11.-13. september, kan de besøgende fagfolk se frem til at hente masser af ny viden og inspiration. Foruden messens udstillingsareal, som byder på flere end 180 udstillere fra førende virksomheder som ABB, Linak, Fanuc og Siemens, får de besøgende mulighed for at udbygge deres viden til en række konferencer, hvor over tusind besøgende allerede har tilmeldt sig.

Konferencerne byder på førende indlægsholdere fra både ind- og udland, herunder repræsentanter fra virksomheder som Microsoft, Novo Nordisk, Grundfos, Teknologisk Institut, Festo, Universal Robots og Innovation Lab. De vil alle komme ind på aktuelle udfordringer og problemstillinger i automations- og robotbranchen, og emnerne spænder derfor vidt lige fra Industri 4.0, maskinsikkerhed og fremtidens industrirobotter til digital ledelse og kunstig intelligens.

Det er særligt konferencerne om Industri 4.0 og robotter i produktionen, der er populære blandt de besøgende på årets messe, der åbner om blot en uge:

- Automatiks konferenceprogram giver de besøgende en enestående mulighed for at stoppe op i den travle hverdag, få nye input og idéer til nye løsninger. Derfor er vi naturligvis glade for den store opbakning til konferencerne, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Automatik.

Klædt på til digital ledelse
En af årets nyheder på Automatik er to ledelseskonferencer, hvor ledere i automations- og robotbranchen får mulighed for at hente værdifulde input fra nogle af branchens skarpeste profiler.

På messens åbningsdag kan man få et radikalt, nyt perspektiv på digitalisering, når den internationale speaker Ashkan Fardost holder oplægget 'Everyone Has Misunderstood Digitalization - A Radically New Perspective for Leaders and Innovators'.

Her taler Ashkan Fardost om, hvordan digital teknologi og internettet påvirker industrien, samfundet og menneskers adfærd. Ifølge foredragsholderen er digital teknologi og internettet med til at forvandle menneskelig adfærd og skabe nye forventninger, da mennesker, der vokser op med internettet, har en radikalt anderledes tilgang til deres arbejdsliv.

Det er også på åbningsdagen, at konferencen 'Digital Ledelse i en digital virkelighed' afholdes. Her kan besøgende blive inspireret af tre oplægsholdere, der har den digitale førertrøje på, og som taler om, hvordan digitaliseringen og den eksponentielle teknologiudvikling forandrer markedet og vilkårene så radikalt, at det i den grad udfordrer lederrollen.

Tina Moe, foredragsholder og topleder fra farma- og ingeniørbranchen, vil holde oplægget 'Ledelse i en digital tid - vi skal skifte ledelsesstil til en digital og hurtig foranderlig verden'. Hertil vil Anders Hvid, stifter af Dare Disrupt og medforfatter af 'Face the Future', tale ud fra temaet 'Forstå fremtiden - få styr på teknologien eller bliv forstyrret', mens Erick Thürmer, direktør i Thürmer Tools, vil tale om 'Transformerende ledelse fra Titanic til Amazon'.

Se hele konferenceprogrammet 

FAKTA
Automatik 2018 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med BITVA - Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation, DIRA - Dansk Robot Netværk og VELTEK, Foreningen af Fabrikanter, Grossister og Importører i El-branchen. Brancheforeningernes mediepartner: Automatik & Proces

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

5/9 2018
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Thanex

  Thanex

  LAGERINDRETNING
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions