Online guide til strømforsyning fra igus

Online guide til strømforsyning fra igus

Den nye igus robotudstyrs-konfigurator giver med få museklik adgang til individuel og sikker strømforsyning til over 400 industrielle robottyper

Det gratis online værktøj kan benyttes til at finde det ideelle system til næsten enhver robot på markedet.

Industrielle robotter er i stand til at levere højtydende tredimensionelle bevægelser. Energiforsyningssystemer beskytter kabler og slanger sikkert under disse stærkt dynamiske bevægelser - ofte i treholdsdrift og gennem mange år.

Tilstrækkelig beskyttelse er dog kun garanteret, hvis alle komponenter er tilpasset til den respektive robotmodel, og det kan være en tidskrævende og risikabel
Derfor har igus udviklet robotudstyrs-konfiguratoren. Den giver adgang til hurtig søgning af det rette system, baseret på triflex R energikæden fra igus. Nem at installere og nem at fylde, den multiakse energikæde beskytter bevægelige kabler på robotten i enhver retning og øger herved levetiden.

www.igus.eu/quickrobot vælger brugeren robotproducenten, og herefter type og model samt de akser der skal udstyres. Herefter viser billedet en visualisering af robotten og komponenterne i energiforsyningssystemet.

Det næste trin er valget af retraktionssystem, der styrer energikæden under strækbelastning, for at undgå loop og beskytte mod skade. Herefter konfigurerer brugeren triflex R e-kæde type og dimension. Alternativt, kan man tilføje ekstra beskyttelse og triflex R kædeled. Konfiguratoren opretter automatisk en liste over alle komponenter i energiforsyningssystemet, der også kan tilføjes til indkøbskurven. Endnu et klik bringer kunden til CAD-modeller af komponenterne og en PDF-rapport til konfigurationen.

-lipe

 

Læs mere om robotter & automatisering

17/8 2018
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Thanex

  Thanex

  LAGERINDRETNING