Oriola Corporation moderniserer og automatiserer

Oriola Corporation moderniserer og automatiserer

Virksomheden Oriola moderniserer distributionscenteret i Enköping, Sverige, med den nyeste teknologi indenfor automatisering af lagre med Knapp Shuttle- og robotteknologi

I hjertet af Oriola distributionskæde er der intens aktivitet parallelt med den daglige drift. Oriola investerer i fremtiden ved at bygge et nyt, fuldt automatiseret distributionscenter i Enköping.

- Vi er meget glade og stolte over at kunne fortsætte som leverandør til Oriola i Enköping. Vi leverede en af vores første automatiserede plukkelinjer med A-frame til Oriola for mange år siden, og nu skal vi levere en ny løsning, der vil hjælpe Oriola til at kunne følge med de fremtidige krav til logistikken, siger Malin Schäfer, administrerende direktør for KNAPP AB og ansvarlig for det Nordiske marked.

Oriola har hver dag en vigtig opgave i at distribuere lægemidler og farmaceutiske produkter i Sverige. Samtidig vokser kravene til logistikken.

- For at kunne imødekomme de hurtigt skiftende behov hos kunderne og i samfundet investerer vi i et nyt moderne state of the art logistiklager i forbindelse med vores distributionscenter i Enköping, fortæller Niclas Ramsin, direktør for Oriola logistik i Sverige.

Det nye distributionscenter anvender den nyeste automationsteknologi fra østrigske Knapp. Forberedelserne er i fuld gang, og den nye bygning og automationsteknologi kommer et skridt nærmere for hver dag der går.

- Knapp er i spidsen for automatisering af hurtigt omsættelige forbrugsvarer med en bred portefølje af smarte løsninger. Sammen har vi opstillet forskellige faser for distributionscenteret, med muligheden for at kunne vækste yderligere, siger Ramsin.

Ved at indføre en høj grad af automatisering vil systemet være mere effektivt i forhold til at opfylde kundernes krav.

Distributionscenteret opføres med et effektivt OSR Shuttle anlæg med fire OSR-gange og fem Pick-it-Easy plukke stationer designet til Goods-to-Man pluk som den primære teknologi. I kombination med Knapps A-frame løsning, hvor såkaldte "fast movers" automatisk plukkes til et centralt bånd og automatisk overføres til ordrekasser, opnår man et meget effektivt system.

Med opbygningen af de forskellige automationsteknologier håndterer systemet konsolideringen på en enkel måde. Ved at bruge Goods-to-Man løsninger, som Pick-it-Easy-stationerne og zonepluk såvel som A-frame opnår man en høj udnyttelsesgrad af ordrekasserne.

Når alle varer er plukket til ordrekasserne, mellemlagres kasserne i en separat forsendelses-buffer. Det muliggør sekventering af ordrerne, så der kan genereres såkaldte apotekervenlige leverancer. Det gør varemodtagelse og påpladslægning på apotekerne nemmere, og reducerer behovet for sortering af leveringsruter hos fragtmanden.

Sammen med det lokale serviceteam fra Knapp i Sverige vil en effektiv drift og en høj tilgængelighed på systemet være sikret i mange år fremover.

-hawin

 

 

 

 

Læs mere om robotter & automatisering

3/8 2018
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Thanex

  Thanex

  LAGERINDRETNING
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions