Stærk international profil til dansk robotkomet

Stærk international profil til dansk robotkomet

Vækstvirksomheden OnRobot, som på blot ét år har femdoblet sin stab til mere end 100 ansatte, har ansat Thomas Knudsen som ansvarlig for virksomhedens markeder i Norden, Storbritannien og Irland

Med Thomas Knudsen har OnRobot fået en stærk profil med 20 års erfaring med teknisk salg, senest hos tyske Schunk.   
Virksomheden har hovedkontor i Odense og tilbyder teknologier - både hardware og software - der bruges til løsninger med samarbejdende robotter, cobots af forskellige robot-fabrikater.

Efter forårets fusion af de tre robotvirksomheder OnRobot, Perception Robotics og OptoForce tæller OnRobots produktportefølje nu et bredt sortiment af robotudstyr bestående af blandt andet elektriske gribere, kraft-moment-sensorer, gekkogribere og taktile sensorer. Det er opfindelser, som gør det hurtigere og enklere at automatisere opgaver som emballering, kvalitetskontrol, materialehåndtering, maskinpasning, montage og svejsning.

Boom i robottilbehør
CEO i OnRobot Enrico Krog Iversen er vældig tilfreds med at have fået Thomas Knudsen om bord i virksomheden:

 -Thomas Knudsen kommer til OnRobot på et rigtigt spændende tidspunkt. Det er netop nu, at markedet for end-of-arm-tooling, altså robottilbehør, for alvor begynder at boome. Det kan vi tydeligt se på efterspørgslen. I takt med at cobots nærmest er blevet allemandseje i den globale fremstillingsindustri, vokser behovet markant for alt det, som robotarmene bliver udstyret med for at kunne udføre forskellige automatiseringsopgaver. Thomas Knudsen har både den rette entreprenørånd og en stærk international erfaring og kan i Nordeuropa bidrage til at styrke vores forspring, siger Enrico Krog Iversen.
 
Thomas Knudsens har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og har desuden taget en HD i afsætning.
 
 -Jeg er meget tiltalt af OnRobots vision om at tilbyde 'one-stop-shopping' for indkøbere af robot-tilbehør. Forretningsmodellen frigør tid og ressourcer i hele værdikæden. Så bliver der luft til at nytænke produktion og processer og se på, hvor og hvordan der skal automatiseres for at skabe størst værdi, siger Thomas Knudsen, som  tiltrådte stillingen som general manager i august.
 
-lipe

4/9 2018