Verkkokauppa.com bygger automatiseret citylager med Swisslog

Verkkokauppa.com bygger automatiseret citylager med Swisslog

Den finske e-handelsvirksomhed Verkkokauppa.com har valgt Swisslog til opførelsen af en AutoStore-løsning til håndtering af e-handelsvarer. Det robotiserede lager opføres i forbindelse med Verkkokauppa.coms megavarehus og lager på Jätkäsaari (Busholmen) i Helsinki

- Vi leverer ca. 15.000 produkter pr. dag til kunder over hele Finland. I det seneste år er e-handelen vokset enormt, og med vores investering i automatisering vil vi kunne håndtere de øgede volumener med høj kundeservice, siger Panu Porkka, der er CEO hos Verkkokauppa.com.

Verkkokauppa.com blev grundlagt i 1992, og automationssatsningen er virksomhedens hidtil største investering. Når det nye anlæg står klar, vil det være forudsætningen for fortsat vækst og omkostningseffektivitet, samt en stærkere kundeoplevelse - takket være et bredere sortiment, højere tilgængelighed og hurtigere leverancer.

- Vores største konkurrencefordele er det store sortiment, kombineret med en effektiv distribution og en uovertruffen teknik. De fordele skal vi bibeholde og styrke, for også i fremtiden at kunne tilbyde markedets bedst mulige kundeoplevelse, siger Panu Porkka.

Opførelsen af det nye automatiserede lager starter i sommeren 2021 og forventes at stå færdigt i starten af næste år. Med automationen øger Verkkokauppa.com sin produktionseffektivitet og skaber herved kortere gennemløbstider og bedre produkttilgængelighed. AutoStore-løsningen består af 36 robotter med kapacitet til at plukke 1.000 artikler pr. time.

- Vi er utroligt glade og stolte over, at Verkkokauppa.com har valgt os som partner til sin lagerautomation. Virksomheden er en pionér på det finske e-handelsmarked, og har en stor og kompleks logistikvirksomhed, siger Christian Walby, der er salgschef for AutoStore hos Swisslog Norge.

-hawin

 
9/6 2021