Dachser i Kolding henter ny Sales Manager

Anders Hove er udnævnt til Sales Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding. Han er hentet fra egne rækker og har arbejdet som Sales Executive hos Dachser i Kolding de sidste to år

Efter 27 år i speditions- og logistikbranchen, hvoraf 16 år som sælger og godt to år som Sales Executive hos Dachser Denmark A/S i Kolding, skal Anders Hove nu tiltræde rollen som Sales Manager European Logistics for det interne og eksterne salgsteam.

Han vil dog fortsat varetage sine eksisterende kunder, sideløbende med at han har det overordnede ansvar for at lægge strategien for salgsindsatsen i Jylland og på Fyn.

- Hvad jeg ser mest frem til er at lægge salgsstrategien og være med til at sikre den fortsatte udvikling af kompetencerne i salgsteamet, fortæller Anders Hove, Sales Manager European Logistics hos Dachser Denmark i Kolding.
 
- Det er vigtigt, at sælgerne er godt klædt på til at føre strategien ud i livet, og netop derfor ser jeg blandt andet også meget frem til at gå forrest og motivere vores målsætninger for at sikre en fælles forståelse til, at vi arbejder i samme retning. Kommunikation er brændstof til vores netværks motor, og gennem deling af information deler vi også ansvar. Det er noget, jeg selv sætter stor pris på, og det vil jeg være foregangsmand for i vores salgsteam.

27 års erfaring inden for transport
Som 20-årig startede Anders Hove i lære som speditør, og siden har han indtaget forskellige roller inden for speditions- og logistikbranchen. Han mener, at han hos Dachser har fundet en virksomhedskultur og forretningsmodel , der passer ham rigtig godt, og derfor glæder han sig også over sit nye ledelsesansvar.

- Dachsers operationelle setup er anderledes end vores konkurrenters. Som ny sælger hos os skal man først lære at forstå produktet - men det gør også, at det er et spændende produkt at sælge, fortæller Anders Hove, der er positiv over, at han stadig skal have kontakt med kunderne i det daglige.
 
- Vi har en høj kundeloyalitet, og det skal vi arbejde for at bevare, men samtidig skal vi arbejde for at få nye kunder ind, der passer godt ind i Dachsers stykgodssegment.

Anders Hove har allerede taget hul på sit nye arbejde som Sales Manager, og han starter ud med at deltage i en konference i Luxembourg for alle europæiske salgschefer i den globale Dachser-koncern.
 
-hawin
27/9 2019